ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Από Απόσταση - E-learning Επιστροφή    
Υποτροφίες από το E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών

 

Αθήνα 1.4.2013, 10:12

Τέσσερις υποτροφίες θα χορηγήσει το e-learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) κατά τον τρέχοντα εκπαιδευτικό κύκλο μαθημάτων.

Ειδικότερα, θα χορηγήσει 4 υποτροφίες στους 4 πρώτους βαθμολογικά εκπαιδευόμενους που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς τα προγράμματα Business Administration, Marketing and Communication Management, Μαθησιακές Δυσκολίες - Δυσλεξία και Ειδική Αγωγή  (μία υποτροφία για κάθε πρόγραμμα), τα μαθήματα των οποίων θα ξεκινήσουν στις 20 Μαΐου 2013. Η υποτροφία ισοδυναμεί με απαλλαγή από τα δίδακτρα του προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους μέχρι 17 Μαΐου 2013 μέσω του συνδέσμου http://elearn.elke.uoa.gr/elearn/apply.html. Αίτηση Συμμετοχής μπορούν να υποβάλλουν απόφοιτοι Πανεπιστημίων - ΤΕΙ και απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με σχετική εργασιακή εμπειρία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved