ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Από Απόσταση - E-learning Επιστροφή    
Προγράμματα Λογιστικής - Ελεγκτικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το ΙΕΣΟΕΛ

 

Αθήνα 18.7.2013, 20:32

Προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης μονοετούς και διετούς φοίτησης στη Λογιστική και Ελεγκτική προσφέρει τώρα το E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΙΕΣΟΕΛ).

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η διδασκαλία των Προγραμμάτων συνδυάζει δια ζώσης μαθήματα από Ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές και Νομικούς του ΙΕΣΟΕΛ και εξ αποστάσεως εκπαίδευση από το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του ΚΕΚ του ΕΚΠΑ. Το περιεχόμενο των προγραμμάτων είναι σύμφωνο με τα αντίστοιχα διεθνή επαγγελματικά προγράμματα ACCA, CFA, CIMA, CIA, CISA.

Τα Προγράμματα, που επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ (Πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,45%), απευθύνονται σε αποφοίτους Πανεπιστημίων και ΑΤΕΙ, καθώς και Λυκείου με ή χωρίς εργασιακή εμπειρία, που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις ώστε να μπορούν να απασχοληθούν σε Λογιστικά Γραφεία, Επιχειρήσεις, Τράπεζες, Επενδυτικούς Οργανισμούς, Συμβουλευτικές Επιχειρήσεις κ.ά. Οι απόφοιτοι Λυκείου θα παρακολουθήσουν δωρεάν προπαρασκευαστικό μάθημα στη λογιστική μία εβδομάδα πριν την έναρξη των μαθημάτων, η οποία θα γίνει στις 4 Νοεμβρίου 2013.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά το σύνολο των Προγραμμάτων στην ιστοσελίδα http://elearn.elke.uoa.gr/elearn/soel.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210.36.89.465 ή στο email: iesoel@elke.uoa.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved