ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Από Απόσταση - E-learning Επιστροφή    
«Νεοελληνική Λογοτεχνία και Ψηφιακές Τεχνολογίες», από απόσταση

Αθήνα 19.6.2017, 21:11

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το πρόγραμμα εξ αποστάσεως επιμόρφωσης «Νεοελληνική Λογοτεχνία και Ψηφιακές Τεχνολογίες», το οποίο υλοποιούν για όγδοη φορά το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και το Εργαστήριο Νέας Ελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με επιστημονικά υπεύθυνος τον κ. Τάκη Καγιαλή, Καθηγητή Νέας Ελληνικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Ενδεικτικά θέματα του σεμιναρίου: Λογοτεχνία στο διαδίκτυο, αξιοποίηση ψηφιακού και πολυμεσικού περιεχομένου, ειδικά λογισμικά και ψηφιακές εφαρμογές για τη φιλολογική έρευνα και διδασκαλία, ψηφιακή λογοτεχνία και υπερκείμενο
Το πρόγραμμα οδηγεί σε Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τις 18 Σεπτεμβρίου 2017 μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου 2017, ενώ εγγραφές θα γίνονται από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2017.

Για πληρφορίες και εγγραφές: www.digilit-edu.net, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τηλ.: 26510-09141, e-mail: digilit.uoi@gmail.com, http://dikeppee.uoi.gr/kek, FB: www.facebook.com/kekuoi.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved