ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Φοιτητές Επιστροφή    
ΑΠΘ: Μαθήματα για τους φοιτητές στο πλαίσιο του EPICUR

Proslipsis.gr | Αθήνα 6.10.2020, 17:12

Μαθήματα στις θεματικές ενότητες «European identities» και «Natural & Societal Sustainability» έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι φοιτητές του Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συμμαχίας Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων EPICUR, στην οποία συμμετέχει το εκπαιδευτικό ίδρυμα.
 
Τα μαθήματα που μπορούν να παρακολουθήσουν οι φοιτητές του ΑΠΘ  σχετίζονται, μεταξύ άλλων, με τις βιώσιμες πόλεις, τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα, καθώς και το μεταναστευτικό.
 
Αναλυτική περιγραφή των μαθημάτων και δήλωση συμμετοχής υπάρχουν στον σύνδεσμο: https://epicur.education/course-catalogue.
 
Η συμμαχία «EPICUR» δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2019. Εκτός από το Αριστοτέλειο, στη συμμαχία συμμετέχουν ακόμη επτά κορυφαία Πανεπιστήμια από πέντε χώρες της Ευρώπης: University of Strasbourg (Γαλλία)-επικεφαλής, Adam-Mickiewicz University (Πολωνία), University of Amsterdam (Ολλανδία), University of Freiburg (Γερμανία), University of Haute-Alsace (Γαλλία), Karlsruhe Institute of Technology (Γερμανία) και University of Natural Resources and Life Sciences (Αυστρία). 
 
Η συμμαχία έχει ως στόχο να υπηρετήσει την καινοτόμο πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη δημιουργία του θεσμού του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου. 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved