ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Φοιτητές Επιστροφή    
ΑΠΘ | Λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης Αλλοδαπών Φοιτητών

Proslipsis.gr | Αθήνα 19.5.2021, 16:00

Στο Τμήμα Σπουδών του ΑΠΘ συνιστάται και λειτουργεί Γραφείο Υποστήριξης Αλλοδαπών Φοιτητών, με αρμοδιότητα την υποστήριξη των αλλοδαπών φοιτητών που εγγράφονται στα προγράμματα σπουδών του ΑΕΙ και ειδικότερα την επικοινωνία με άλλους φορείς του Δημοσίου, για θέματα σχετικά με τη διαμονή και την εγκατάστασή τους στην ημεδαπή.

Το Γραφείο Υποστήριξης Αλλοδαπών Φοιτητών στελεχώνεται από τρεις υπαλλήλους από το τακτικό προσωπικό του ΑΠΘ (μόνιμο ή ΙΔΑΧ) ή από πρόσθετο προσωπικό, η επιλογή του οποίου πραγματοποιείται μέσω δημόσιας πρόσκλησης σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 64 του ν. 4485/2017. Για τη λειτουργία του Γραφείου θα χρησιμοποιηθούν οι υφιστάμενες εγκαταστάσεις, υποδομές και ο τεχνολογικός εξοπλισμός του ΑΠΘ.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved