ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Πολιτιστικά Επιστροφή    
Βιβλία για το Κουκλοθέατρο και bazaar Θεατρικού υλικού στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης

 

Αθήνα 26.11.2012, 11:47

Το Ελληνικό Κέντρο της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθεάτρου, UNIMA-ΕΛΛΑΣ σας προσκαλεί, με χαρά στα εγκαίνια της δανειστικής Βιβλιοθήκης του στο φουαγιέ του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος).

Η Βιβλιοθήκη είναι δανειστική και περιλαμβάνει ελληνικά και ξένα βιβλία, περιοδικά και οπτικό υλικό ειδικά για το κουκλοθέατρο και βρίσκεται στη διάθεση ερευνητών, φοιτητών, καλλιτεχνών αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου για την τέχνη της θεατρικής κούκλας.

Η βιβλιοθήκη του Ελληνικού Κέντρου της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθεάτρου (UNIMA Ελλάς), που στεγάζεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, φιλοδοξεί να λειτουργήσει προσθετικά με τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που το Ελληνικό Κέντρο της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθεάτρου πραγματοποιεί εκεί: παραστάσεις κάθε Κυριακή πρωί από όλους τους θιάσους μέλη του κέντρου και επιμορφωτικά σεμινάρια για εκπαιδευτικούς και φίλους του κουκλοθεάτρου. Το Κέντρο στοχεύει να προσφέρει σε παιδιά και μεγάλους τη δυνατότητα να εμβαθύνουν στην τέχνη της κούκλας... τόσο θεωρητικά, όσο και πρακτικά.

Πληροφορίες παρέχει το Ελληνικό Κέντρο της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθεάτρου (Unima Hellas), Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος. Αθήνα, τηλ.  211 8009240, ώρες λειτουργίας γραμματείας: Τρίτη 11.00-13.00 και Πέμπτη 17.00-20.00, E: unimahellas@yahoo.com
W: www.unimahellas.org.

Bazaar Θεατρικού υλικού
Μετά την απήχηση των δύο τελευταίων bazaar, το Ελληνικό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου διοργανώνει και φέτος bazaar θεατρικού υλικού απ' όλο τον κόσμο από το σπάνιο αρχείο του και από προσφορές των μελών και των φίλων του.

Στο Bazaar θα διατίθενται σε συμβολικές τιμές (ξεκινώντας από 0,50 EURO), θεατρικά προγράμματα, αφίσες και από διάφορες χώρες του κόσμου, ελληνικά και ξενόγλωσσα περιοδικά και βιβλία, και πολλά ιδιαίτερα και σπάνια θεατρικά αντικείμενα με σκοπό τα έσοδα να κάνουν δυνατή την επιβίωση του ΕΚΔΙΘ.

Εάν ενδιαφέρεστε να προσφέρετε υλικό για το bazaar (προγράμματα, αφίσες, θεατρικά αντικείμενα, μάσκες) ή να βοηθήσετε εθελοντικά, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του ΕΚΔΙΘ στο  210-3303149 (Δευτέρα έως Παρασκευή 13.00-16.30) ή στο office@hellastheatre.gr.

Πληροφορίες παρέχει το Ελληνικό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, ύψος Χαμοστέρνας, 177 78, Ταύρος, τηλ. & φαξ: +30210-3303149, E: itigr@otenet.gr, office@hellastheatre.gr, W: www.hellastheatre.gr, www.athensystem.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved