ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Πολιτιστικά Επιστροφή    
Πλούσιος σε εκδηλώσεις ο Μάρτιος στο Μουσείο Μπενάκη

 

 

 

 

Αθήνα 1.3.2013, 15:32

Πλούσιος σε εκθέσεις και άλλες εκδηλώσεις είναι ο μήνας Μάρτιος στο Μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα.

Αναλυτικά:

ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Τοπόσημο Φαληρικού Όρμου. Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός Προσχεδίων
Διάρκεια: μέχρι 3 Μαρτίου 2013

Ο Ανοικτός Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός Προσχεδίων ενός σταδίου για τη Μελέτη “κατασκευής – τοπόσημου” επί της κεντρικής προβλήτας που προβλέπεται στη Ζώνη Ανάπλασης Ι του Φαληρικού Όρμου Αττικής, διοργανώθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και ειδικότερα από τη Διεύθυνση Ειδικών Έργων Αναβάθμισης Περιοχών, με δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Σταύρος Σ. Νιάρχος».

Η ανάδειξη του θαλασσίου μετώπου της πόλης της Αθήνας αποτελεί άξονα προτεραιότητας, δεδομένης της περιβαλλοντικής, πολιτιστικής και οικονομικής σημασίας του για την ενίσχυση του ρόλου της πόλης ως Μεσογειακής Πρωτεύουσας.
Ο Φαληρικός Όρμος, ιδιαίτερα, εντάσσεται στους αναπτυξιακούς άξονες εθνικής και διεθνούς εμβέλειας. Στο πλαίσιο αυτό σχεδιάζεται το Μητροπολιτικό Πάρκο του Φαληρικού Όρμου με άξονες πολιτισμού, εκπαίδευσης, αθλητισμού και αναψυχής. Αντικείμενο του Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού είναι η δημιουργία μιας κατασκευής που θα λειτουργεί ως τοπόσημο εντός θαλάσσης, επί της κεντρικής προβλήτας στον ¶ξονα Πολιτισμού του σχεδιαζόμενου Πάρκου και θα αποτελεί σημείο αναφοράς για το χώρο και την πόλη και ιδιαίτερο πόλο έλξης.
Στην έκθεση παρουσιάζονται οι 28 συμμετοχές στον Διαγωνισμό, με σχέδια, κείμενα και μακέτες.

Διοργάνωση
Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη

Δωρητής των Μελετών Ανάπλασης της Παραλιακής Ζώνης του Φαληρικού Όρμου και του Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού:
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Σύγχρονη Νορβηγική Αρχιτεκτονική # 7 2005-2010
Διάρκεια: μέχρι 10 Μαρτίου 2013

Η έκθεση προβάλει τα πιο πρόσφατα επιτεύγματα της Νορβηγικής αρχιτεκτονικής. Αποκαλύπτει ιδιαίτερες λεπτομέρειες σε κάθε έργο ξεχωριστά και δίνει έμφαση στις εξελίξεις που είναι σημαντικές για το κοινωνικό σύνολο.
Η επιλογή της έκθεσης περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα έργων από έναν μικρό χώρο ανάπαυσης και ιδιωτικές κατοικίες, μέχρι περίπλοκες κατασκευαστικές λύσεις και υποδομές καθώς και τις μεγάλες αστικές διαμορφώσεις των πρόσφατων ετών. Χρησιμοποιώντας ποικίλα είδη παρουσίασης καθώς και σύγχρονα μέσα ενημέρωσης, η έκθεση επικοινωνεί μία σύνθετη εικόνα της Νορβηγικής αρχιτεκτονικής που πραγματοποιήθηκε τόσο στη Νορβηγία, όσο και στο εξωτερικό μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια. Η έκθεση είναι η έβδομη σε μία σειρά παρουσίασης εκθέσεων που αφορούν τη σύγχρονη Νορβηγική αρχιτεκτονική από το 1968 μέχρι σήμερα.
Η έκθεση παρουσιάζει 31 μεμονωμένα έργα, καθώς και δύο ομάδες που παρουσιάζονται μαζί: η “παθητική κατοικία” στο Tromsø των Steinsvik Architects και η αξιοποίηση των εθνικών τουριστικών διαδρομών της Νορβηγίας. Ο διαχωρισμός των έργων γίνεται ως εξής: έργα εκτός Νορβηγίας, “eneboligkvaliteter”, κατασκευή κατοικιών, εγκαταστάσεις, “νέο στο παλαιό”, τοπικοί πολιτιστικοί φορείς, εκπαίδευση και σχολεία, αναψυχή και υπαίθριες δραστηριότητες καθώς και οι εθνικές τουριστικές διαδρομές.
Επιστημονικός Σύμβουλος στην Ελλάδα: Ανδρέας Γιακουμακάτος

Διοργάνωση: Νορβηγικού Μουσείου Αρχιτεκτονικής (ΝΑΜ), Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής, Νορβηγική Πρεσβεία, Μουσείο Μπενάκη, Νορβηγικό Ινστιτούτο.

Charles Weber. Τα Ελληνικά / Greek Series
Διάρκεια: μέχρι 17 Μαρτίου 2013

Ο Charles Weber, Ελβετός φωτογράφος, ζει και εργάζεται στο χωριό ¶γιος Σύλλας του Ηρακλείου Κρήτης πάνω από τρεις δεκαετίες.
Στην έκθεση The Greek Series- Τα Ελληνικά παρουσιάζει τη φωτογραφική του διαδρομή, στη δεύτερή του πατρίδα, μέσα από 150 περίπου φωτογραφίες, χωρισμένες σε επτά ενότητες.
Τα θέματά του πραγματεύονται ανθρώπους, τοπία, αντικείμενα και συνθέσεις από την ελληνική καθημερινότητα, αποπνέοντας τρυφερότητα, αυθορμητισμό, τάξη και αγάπη για το χώρο και τους ανθρώπους της.

Διοργάνωση: Μουσείο Μπενάκη.

Αναζητήσεις στην ύλη. «¶κης Γκούμας. Π.138 – Διαδρομές»
Διάρκεια: μέχρι 24/03/2013

Το Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη φιλοξενεί την έκθεση του ¶κη Γκούμα με τίτλο «Π.138-Διαδρομές» στο πλαίσιο του κύκλου εκθέσεων «ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΛΗ». Οι εκθέσεις αυτές οργανώνονται και φιλοξενούνται στο Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη, με στόχο την παρουσίαση και την ανάδειξη καλλιτεχνών από τον χώρο των εφαρμοσμένων τεχνών και του design.

Στην έκθεση «Π.138- Διαδρομές» παρουσιάζονται ενότητες κοσμημάτων και αντικειμένων, μέσα από τέσσερις εικαστικές διαδρομές. Με αφετηρία μία λεπτομέρεια ενός φανταστικού και διάφανου μικρόκοσμου εξελίσσεται η έκθεση του ¶κη Γκούμα , με βάση στοιχεία, παρατηρήσεις και σχέδια που συγκεντρώθηκαν κατά την διάρκεια της αναζήτησης. Ο καλλιτέχνης πειραματίζεται με τις παραδοσιακές τεχνικές αλλά τις εφαρμόζει με σύγχρονη ματιά και αντίληψη. Τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι μέταλλα, ξύλα, γυαλιά και χρωστικές.

Ο ¶κης Γκούμας γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι εικαστικός χειροτέχνης και ασχολείται με τον σχεδιασμό και την κατασκευή κοσμημάτων και αντικειμένων. Διδάσκει στο καλλιτεχνικό εργαστήρι Χαλκίδας και μελετά αρχαίες τεχνικές μεταλλοτεχνίας και κοσμηματοποιίας.

Διοργάνωση: Πωλητήριο Μουσείου Μπενάκη

Γιάννης Τσαρούχης. Μελέτες για 17 θέματα
Διάρκεια: μέχρι 31 Μαρτίου 2013

Είναι η πρώτη φορά που το έργο του Γιάννη Τσαρούχη προσεγγίζεται και παρουσιάζεται μέσα από σπουδές και παραλλαγές, ανέκδοτες φωτογραφίες και πρωτότυπο αρχειακό υλικό, το οποίο σπάνια έχει την ευκαιρία να δει το κοινό και προέρχεται από τις πολύτιμες συλλογές του Ιδρύματος Γιάννη Τσαρούχη.
Η έκθεση Γιάννης Τσαρούχης: Μελέτες για 17 θέματα, καταγράφει τη δημιουργική διαδικασία που ακολουθούσε ο ζωγράφος προκειμένου να προσεγγίσει σημαντικά θέματα που τον απασχόλησαν από τα νεανικά του χρόνια ως την ωριμότητά του, μέσα από σχέδια, άλλοτε πρωτόλεια και ημιτελή και άλλοτε ώριμες ασκήσεις, αλλά και ολοκληρωμένα ζωγραφικά έργα.
Γύρω από εμβληματικές σειρές, όπως οι Εποχές, οι Ναύτες, ο ¶γιος Σεβαστιανός, οι Μήνες, οι Λουόμενοι κ.α, η παρουσίαση ρίχνει φως στα διάφορα στάδια της πνευματικής και καλλιτεχνικής εργασία που τον οδηγούσαν στην ολοκλήρωση ενός έργου, καθώς και στην ερευνητική και δημιουργική διαδικασία προς την τελειοποίηση καθενός από τα αριστουργήματά του.
Η έκθεση αποκρυπτογραφεί έτσι, το πολύπλευρο έργο ενός από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της γενιάς του ’30, μέσα από μια ιδιαίτερη σκοπιά, αυτή του εργαστηρίου του.
Την έκθεση επιμελήθηκε η Πρόεδρος του Ιδρύματος Γιάννη Τσαρούχη, Νίκη Γρυπάρη και σχεδίασε η Λίλη Πεζανού.
Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιείται σειρά ξεναγήσεων από την Νίκη Γρυπάρη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γιάννη Τσαρούχη, καθώς και την Βασιλική Τζούτη, Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιδρύματος.

Διοργάνωση: Μουσείο Μπενάκη,  Ίδρυμα Γιάννη Τσαρούχη

Γιάννης Αδαμάκος. 9 Lumen *
Διάρκεια: μέχρι 31 Μαρτίου 2013

* Lumen (σύμβολο: lm) είναι η μονάδα της φωτεινής ροής και μετρά τη δύναμη του φωτός όπως γίνεται αντιληπτό από το ανθρώπινο μάτι.

Μεγάλη έκθεση αφιερωμένη στον Γιάννη Αδαμάκο, η οποία στοχεύει να φωτίσει τη σημαντική του πορεία στο χώρο της ζωγραφικής. Η ζωγραφική του περιστρέφεται γύρω από τρία θεμελιώδη στοιχεία: τον Χώρο, τη Φιγούρα και το Φως. Από αυτά προκύπτουν σχέσεις που καθορίζουν το εικαστικό έργο, σχέσεις που επαναλαμβάνονται και επανεξετάζονται σε όλη τη διάρκεια της τριαντάχρονης δημιουργικής του πορείας. Ο εξπρεσιονιστικός χαρακτήρας, η εναλλαγή φωτεινών και σκοτεινών περιοχών, οι υπαινικτικές διαβαθμίσεις του χρώματος είναι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά των 100 περίπου έργων που θα παρουσιαστούν στην έκθεση του Μουσείου Μπενάκη.
Στην έκθεση περιλαμβάνονται έργα μεγάλων διαστάσεων, τα οποία παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο κοινό και αποτελούν τη φυσική συνέχεια της προηγούμενης σειράς έργων του με τον γενικό τίτλο The Space Between. Σημαντικά είναι επίσης και τα ασπρόμαυρα έργα μικρότερης κλίμακας, φιλοτεχνημένα με γραφίτη σε χαρτί, στα οποία ο Αδαμάκος αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες του υλικού του για να παίξει με επιτυχία, ένα γοητευτικό παιχνίδι με το φως και τη σκιά.

Διοργάνωση: Μουσείο Μπενάκη.

ΝΕΑ ΕΚΘΕΣΗ
ΜΟΒ αρχιτέκτονες. Έργα και προσεγγίσεις
Εγκαίνια έκθεσης: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013, 20:00
Διάρκεια: 29/03/2013 – 12/05/2013
Το αρχιτεκτονικό γραφείο «ΜΟΒ αρχιτέκτονες» ιδρύθηκε το 1998 από τους Βασίλη Μπασκόζο και Δαρεία Τσαγκαράκη.
Το γραφείο μέχρι σήμερα έχει αναλάβει κτιριακά έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας όπως: βιομηχανικά κτίρια, κτίρια γραφείων, δημόσια και ιδιωτικά κτίρια και υπαίθριους χώρους, πολλές κατοικίες και συγκροτήματα κατοικιών καθώς επίσης και εσωτερικούς χώρους.
Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα του αρχιτεκτονικού γραφείου υλοποιημένα και μη. Τα έργα αυτά, αν και με πρώτη ανάγνωση ακολουθούν αποκλίνοντες δρόμους, έχουν αφετηρία τις ίδιες αρχές και τους ίδιους κανόνες προσέγγισης που αφορούν τη λειτουργία, τη δομή και την υλικότητα.
Στόχος πάντα είναι το τελικό αποτέλεσμα να αποτελεί μια ενιαία συνεπή αρχιτεκτονική έκφραση των ζητούμενων από τον εκάστοτε εργοδότη αλλά και των δεδομένων που τίθενται τόσο από τους ιδίους τους αρχιτέκτονες, όσο και από το ευρύτερο περιβάλλον.

Διοργάνωση: Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής, Μουσείο Μπενάκη


ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013
Ξενάγηση στην έκθεση “Γιάννης Τσαρούχης: Μελέτες για 17 θέματα”
Ώρα : 18:00
Η Πρόεδρος του Ιδρύματος Γιάννη Τσαρούχη, Νίκη Γρυπάρη, και η Υπεύθυνη των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, Βασιλική Τζούτη, αποκρυπτογραφούν το πολύπλευρο έργο του Γιάννη Τσαρούχη “προσκαλώντας” τους επισκέπτες της έκθεσης στον κόσμο του εργαστηρίου του καλλιτέχνη.
Σε ορισμένες από τις προγραμματισμένες ημερομηνίες η ξενάγηση στο έργο του Γιάννη Τσαρούχη θα πραγματοποιείται από τον έναν καλεσμένο
Η ξενάγηση της 1ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί από τον εικαστικό Γιώργο Χατζημιχάλη.
Η συμμετοχή στις ξεναγήσεις επιβαρύνει το εισιτήριο € 2
Διοργάνωση: Μουσείο Μπενάκη, Ίδρυμα Γιάννη Τσαρούχη

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013
Ξενάγηση στην έκθεση “Γιάννης Τσαρούχης: Μελέτες για 17 θέματα”
Ώρα : 11:00
Η Πρόεδρος του Ιδρύματος Γιάννη Τσαρούχη, Νίκη Γρυπάρη, και η Υπεύθυνη των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, Βασιλική Τζούτη, αποκρυπτογραφούν το πολύπλευρο έργο του Γιάννη Τσαρούχη “προσκαλώντας” τους επισκέπτες της έκθεσης στον κόσμο του εργαστηρίου του καλλιτέχνη.
Σε ορισμένες από τις προγραμματισμένες ημερομηνίες η ξενάγηση στο έργο του Γιάννη Τσαρούχη θα πραγματοποιείται από τον έναν καλεσμένο
Η ξενάγηση της 2 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί από τον καθηγητή Γιώργο Βέλτσο.

Η συμμετοχή στις ξεναγήσεις επιβαρύνει το εισιτήριο € 2
Διοργάνωση: Μουσείο Μπενάκη, Ίδρυμα Γιάννη Τσαρούχη

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013
Γιάννης Αδαμάκος. 9 Lumen - Συναντήσεις με τον ζωγράφο
Ώρα : 18:00
Ο ζωγράφος Γιάννης Αδαμάκος συνομιλεί με τους επισκέπτες της έκθεσής του και μιλά για τη δουλειά του.
Διοργάνωση: Μουσείο Μπενάκη

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013
Διάλεξη της αρχιτέκτονος Kristin Jarmund, με θέμα “Kristin Jaarmund Architects: Selected works”
Ώρα 19.30
Χώρος: αμφιθέατρο
Διάλεξη από την αρχιτέκτονα Kristin Jarmund με θέμα "Kristin Jarmund Architects: Selected Works", η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της έκθεσης «Σύγχρονη Νορβηγική Αρχιτεκτονική # 7. 2005-2010».

Η πρακτική του αρχιτεκτονικού γραφείου Kristin Jarmund Arkitekter AS, που ιδρύθηκε το 1985, έχει διακριθεί στην αρχιτεκτονική σκηνή της Νορβηγίας. Αυτό επιβεβαιώνεται με σειρά βραβείων που του έχουν απονεμηθεί και κυρίως πολλών πρώτων βραβείων τόσο σε ιδιωτικούς όσο και ανοικτούς δημόσιους διαγωνισμούς. Σήμερα η πρακτική του κινείται στους κλάδους της Αρχιτεκτονικής, της Χωροοταξίας και του Σχεδιασμού εσωτερικών χώρων.

Διοργάνωση: Νορβηγικό Μουσείο Αρχιτεκτονικής (ΝΑΜ), Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής, Νορβηγική Πρεσβεία, Μουσείο Μπενάκη, Νορβηγικό Ινστιτούτο.

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013
Ξενάγηση στην έκθεση “Γιάννης Τσαρούχης: Μελέτες για 17 θέματα”
Ώρα : 18:00
Οι ξεναγήσεις θα πραγματοποιηθούν από την Νίκη Γρυπάρη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γιάννη Τσαρούχη, καθώς και την Βασιλική Τζούτη, Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιδρύματος.
Η συμμετοχή στις ξεναγήσεις επιβαρύνει το εισιτήριο € 2
Διοργάνωση: Μουσείο Μπενάκη, Ίδρυμα Γιάννη Τσαρούχη

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013
Ξενάγηση στην έκθεση “Γιάννης Τσαρούχης: Μελέτες για 17 θέματα”
Ώρα : 11:00
Οι ξεναγήσεις θα πραγματοποιηθούν από την Νίκη Γρυπάρη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γιάννη Τσαρούχη, καθώς και την Βασιλική Τζούτη, Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιδρύματος.
Η συμμετοχή στις ξεναγήσεις επιβαρύνει το εισιτήριο € 2
Διοργάνωση: Μουσείο Μπενάκη, Ίδρυμα Γιάννη Τσαρούχη

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013
Γιάννης Αδαμάκος. 9 Lumen - Συναντήσεις με τον ζωγράφο
Ώρα : 18:00
Ο ζωγράφος Γιάννης Αδαμάκος συνομιλεί με τους επισκέπτες της έκθεσής του και μιλά για τη δουλειά του.
Διοργάνωση: Μουσείο Μπενάκη

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013
Συνάντηση του Φωτογραφικού Κύκλου
Ώρα Προσέλευσης: 18:30, Ώρα Έναρξης: 19:30
Χώρος: αμφιθέατρο
Παρουσίαση της δουλειάς των φωτογράφων του Κύκλου: Γ. Πανάκια, Δ. Μισεντζή, Σ. Παπαδάκη, Μ. Χριστοφίδη
Εισηγητής: Πλάτων Ριβέλλης
Διοργάνωση: Φωτογραφικός Κύκλος, Μουσείο Μπενάκη

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013
Διάλεξη από τους αρχιτέκτονες Fuesanto Nieto και Enrique Sobejano
Ώρα 19.30
Χώρος: αμφιθέατρο
Διάλεξη από τους αρχιτέκτονες Fuesanto Nieto και Enrique Sobejano (Nieto y Sobejano), η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του κύκλου των διαλέξεων διεθνούς αρχιτεκτονικής που είναι αφιερωμένος στην αρχιτεκτονική της Ισπανίας.

Οι Nieto y Sobejano θα μιλήσουν για το έργο τους, ενώ την παρουσίαση και το συντονισμό της συζήτησης που θα ακολουθήσει, θα κάνει ο αρχιτέκτονας Βαγγέλης Στυλιανίδης του αρχιτεκτονικού γραφείου "3SK Στυλιανίδης Αρχιτέκοτνες".

Με ταυτόχρονη μετάφραση από τα ισπανικά στα ελληνικά.

Διοργάνωση: Πρεσβεία της Ισπανίας, Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής (Ε.Ι.Α.), και Μουσείο Μπενάκη.

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013
Συνάντηση του Φωτογραφικού Κύκλου
Ώρα Προσέλευσης: 18:30, Ώρα Έναρξης: 19:30
Χώρος: αμφιθέατρο
Παρουσίαση της δουλειάς των φωτογράφων του Κύκλου: Π. Σκαλκώτου, Χ. Μπάμπη, Ε. Αγγελάκη, Κ. Κόκκου.
Εισηγητής: Πλάτων Ριβέλλης
Διοργάνωση: Φωτογραφικός Κύκλος, Μουσείο Μπενάκη


Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013
Ξενάγηση στην έκθεση “Γιάννης Τσαρούχης: Μελέτες για 17 θέματα”
Ώρα : 18:00
Οι ξεναγήσεις θα πραγματοποιηθούν από την Νίκη Γρυπάρη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γιάννη Τσαρούχη, καθώς και την Βασιλική Τζούτη, Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιδρύματος.
Η συμμετοχή στις ξεναγήσεις επιβαρύνει το εισιτήριο € 2
Διοργάνωση: Μουσείο Μπενάκη, Ίδρυμα Γιάννη Τσαρούχη

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013
Open Coffee: Συνάντηση νέων επιχειρηματιών
Ώρα Προσέλευσης: 17:30, Ώρα Έναρξης Ομιλιών: 19:00
Χώρος: αμφιθέατρο

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013
Ξενάγηση στην έκθεση “Γιάννης Τσαρούχης: Μελέτες για 17 θέματα”
Ώρα : 18:00
Οι ξεναγήσεις θα πραγματοποιηθούν από την Νίκη Γρυπάρη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γιάννη Τσαρούχη, καθώς και την Βασιλική Τζούτη, Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιδρύματος.
Η συμμετοχή στις ξεναγήσεις επιβαρύνει το εισιτήριο € 2
Διοργάνωση: Μουσείο Μπενάκη, Ίδρυμα Γιάννη Τσαρούχη

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013
Ξενάγηση στην έκθεση “Γιάννης Τσαρούχης: Μελέτες για 17 θέματα”
Ώρα : 11:00
Οι ξεναγήσεις θα πραγματοποιηθούν από την Νίκη Γρυπάρη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γιάννη Τσαρούχη, καθώς και την Βασιλική Τζούτη, Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιδρύματος.
Η συμμετοχή στις ξεναγήσεις επιβαρύνει το εισιτήριο € 2
Διοργάνωση: Μουσείο Μπενάκη, Ίδρυμα Γιάννη Τσαρούχη

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013
Γιάννης Αδαμάκος. 9 Lumen - Συναντήσεις με τον ζωγράφο
Ώρα : 18:00
Ο ζωγράφος Γιάννης Αδαμάκος συνομιλεί με τους επισκέπτες της έκθεσής του και μιλά για τη δουλειά του.
Διοργάνωση: Μουσείο Μπενάκη


Μουσείο Μπενάκη – Κτήριο οδού Πειραιώς
Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου
Τηλ. 210 34 53 111

ΠΡΟΣΟΧΗ
Νέο Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη: ΚΛΕΙΣΤΑ
Πέμπτη, Κυριακή: 10.00-18.00
Παρασκευή, Σάββατο: 10.00-22.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved