ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Πολιτιστικά Επιστροφή    
Εκδήλωση: Λέξεις και Πραγματικότητες

 

Αθήνα 6.3.2012, 22:32

Κατά πόσο οι λέξεις αντιστοιχούν σε αυτό που περιγράφουν; Εκπροσωπούν τις σκέψεις μας; Ποια είναι η σχέση τους με όσα θέλουμε να μείνουν απρόσβλητα, αλλά και με αυτά που θέλουμε να αλλάξουν; Σε τι διαφέρουν οι κοινές λέξεις από τους όρους, τις «σοφές» συναντήσεις στοχασμών και πραγμάτων; Πόσο συνειδητά μετέχουμε στη χρήση μιας λέξης και τι ξέρουμε για την ιδιωτική ή τη δημόσια ιστορία της;

Απαντήσεις σε αυτά και άλλα παρόμοια ερωτήματα θα δοθούν στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση (Λεωφόρος Συγγρού 107-109, 11745 Αθήνα) την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013 και ώρα 19:00.

Συζητούν και αντιλέγουν ο Νάσος Βαγενάς, ποιητής και πανεπιστημιακός, και ο Αναστάσιος - Ιωάννης Δ. Μεταξάς, ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συντονίζει η δημοσιογράφος Τίνα Μανδηλαρά.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του Κύκλου «Λέξεις και Σκέψεις» είναι δωρεάν και τηρείται σειρά προτεραιότητας. Η διανομή των δελτίων εισόδου ξεκινά 1 ώρα πριν από κάθε εκδήλωση. Κράτηση δελτίων μπορείτε να κάνετε στο boxoffice@sgt.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved