ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Ανακοινώσεις Επιστροφή    
ΠΟΣΕ ΙΚΑ | Διαμαρτυρία

 

Αθήνα 28.3.2013, 18:20

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ
(ΠΟΣΕ-ΙΚΑ)
Στουρνάρη 30 Αθήνα  τ.κ.104 33  -  Τηλ.: 2105246822 -2105243714
 fax: 2105227466  e-mail :
poseika@otenet.gr
www.poseika.gr

Αθήνα 28 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αγανάκτηση καθημερινά διαπιστώνουμε την αδράνεια της Διοίκησης του ΙΚΑ καθώς και του Υπουργείου Εργασίας να προστατέψει τους λιγοστούς υπηρετούντες σήμερα υπαλλήλους στο ΙΚΑ.
Μετά την αποχώρηση των εργαζομένων της 9Κ, την χρονική καθυστέρηση έναρξης και ολοκλήρωσης της πρόσληψης των επιτυχόντων του διαγωνισμού 8Κ, η κατάσταση στις υπηρεσίες του ΙΚΑ επιδεινώνεται καθημερινά και γίνεται ΤΡΑΓΙΚΗ για τους εργαζομένους αλλά και για τους συναλλασσόμενους.
Ήδη σε Υποκατάστημα κεντρικό της Αθήνας, σήμερα 28/3/2013, μεταφέρθηκε εκτάκτως σε νοσοκομείο, υπάλληλος που υπηρετούσε στο ηλεκτρονικό πρωτόκολλο συνάξεων, από το βάρος της συναλλαγής των συνταξιούχων που δεκάδες προσέρχονται αυτές τις ημέρες στο ΙΚΑ μετά την απόφαση της διοίκησης για διακοπή συντάξεων που δεν έχουν ΑΦΜ και ΑΜΚΑ.
Καταγγέλλουμε την αδιαφορία του Υπουργείου Εργασίας και της Διοίκησης του ΙΚΑ να προστατεύσουν τους εργαζόμενους στο ΙΚΑ και την ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών του που επιδεινώνουν τις συνθήκες εργασίας και επιβαρύνουν την υγεία μας.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα η αύξηση τέτοιων περιστατικών, είναι ενδεικτική στο τι αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι του ΙΚΑ καθημερινά και θεωρούμε ότι όπως εξελίσσεται η κατάσταση, σε λίγο θα θρηνήσουμε και θύματα.

Από το γραφείο Τύπου της ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved