ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Ανακοινώσεις Επιστροφή    
ΕΚΑ | Σχετικά με τις συνθήκες εργασίας στα ΙΚΤΕΟ

 

Αθήνα 9.4.2013, 18:6

ΕΚΑ
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ
Ταχ. Διεύθ.: Γ’ Σεπτεμβρίου 48Β, 104 33, Αθήνα ■ Τηλ.: 210 88 36 918 ■
■Web Site:
www.eka.org.gr ■ e-mail: eka.press@gmail.com
Αρ. Πρωτ.: 7773 Αθήνα, 9/04/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι εργαζόμενοι στα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ, εκτός από το ότι αντιμετωπίζουν καθημερινά σκληρές συνθήκες εργασίας σε ανθυγιεινό περιβάλλον, με την έκθεσή τους σε καυσαέρια κατά τη διάρκεια των τεχνικών ελέγχων και εκτός από το ότι αμείβονται με εξευτελιστικούς μισθούς, εξαναγκάζονται τώρα από τους εργοδότες τους να εργάζονται και τις Κυριακές.
Την Κυριακή 7 Απριλίου το Ι.ΚΤΕΟ CarControl προσπάθησε να λειτουργήσει κανονικά. Οι εργαζόμενοι με το Σωματείο τους αντέδρασαν σταματώντας την παράνομη λειτουργία του συγκεκριμένου Ι.ΚΤΕΟ σε ημέρα Κυριακάτικης αργίας.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας, όπως και με την αξίωση των μεγάλων αλυσίδων, των τροϊκανών και της κυβέρνησης, για άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, έτσι και στην περίπτωση των Ι.ΚΤΕΟ είναι κάθετα αντίθετο στη λειτουργία τους οποιαδήποτε Κυριακή του έτους.
Συμπαραστεκόμαστε και στηρίζουμε τον αγώνα του Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στα Ι.ΚΤΕΟ και θα είμαστε στο πλευρό των εργαζόμενων που εκπροσωπεί, σε κάθε δράση και αγωνιστική τους κινητοποίηση.
Η Κυριακή είναι ημέρα που οι εργαζόμενοι τη δικαιούνται για να την αφιερώνουν στους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους.
Δεν θα επιτρέψουμε στους νεοφιλελεύθερους και στους συνεχιστές του Θατσερισμού να μας γυρίσουν στην εποχή των κολίγων.

Το Δ.Σ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved