ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Ανακοινώσεις Επιστροφή    
ΓΣΕΕ | Ανάπτυξη των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων

 

Αθήνα 26.4.2013, 17:05

ΓΣΕΕ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛ. ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

H ανυπαρξία πολιτικής βούλησης οδηγεί την εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, μια επιχείρηση στρατηγικής και εθνικής σημασίας, σε μαρασμό και τους εργαζόμενους σε αυτή σε εξαθλίωση.
Η ΓΣΕΕ συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στα  ΕΑΣ οι  οποίοι διεκδικούν τη διασφάλιση της λειτουργίας της επιχείρησης, την εξόφληση των δεδουλευμένων και τη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας τους.
Η Συνομοσπονδία ζητά, όπως έκαναν ήδη και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση, την παρέμβαση του Πρωθυπουργού ώστε να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα χρηματοδότησης της εταιρίας για να συνεχιστεί το κατασκευαστικό έργο ώστε και η επιχείρηση να καταστεί βιώσιμη και παράλληλα να καταβληθούν τα χρωστούμενα και να μη προστεθούν και οι εργαζόμενοι των ΕΑΣ στον μακρύ κατάλογο των ανέργων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved