ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Ανακοινώσεις Επιστροφή    
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ | Κάτω τα χέρια από τη δημόσια τηλεόραση

 

Αθήνα 11.6.2013, 21:32

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η  Αυτόνομη Παρέμβαση  καταδικάζει την απόφαση της τρικομματικής κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ με ένα νομοθετικό πραξικόπημα.
Η κυβέρνηση, υποχείρια των δεσμεύσεών της απέναντι στην τρόικα, προχώρησε στη δημοσίευση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία παραχωρεί πραξικοπηματικά στον εαυτό της το δικαίωμα να προβαίνει, ερήμην της Βουλής, αυθαίρετα και χωρίς καμία αιτιολογία και λογοδοσία, στο κλείσιμο ή τη συγχώνευση οποιουδήποτε φορέα του Δημοσίου.
Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και  οι εργαζόμενοι σε αυτήν αποτελούν το πρώτο κύμα των 14.500 απολύσεων που έχουν αποφασιστεί μέχρι το τέλος του Ιουλίου.  Θα ακολουθήσουν και χιλιάδες άλλες μέσω της συγχώνευσης και κατάργησης των οργανισμών του Δημοσίου, η πλήρης διάλυση του οποίου αποτελεί στόχο και της κυβέρνησης και της τρόικας. Θύματα δεν είναι  μόνο οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, θύματα θα είμαστε όλοι, που σιγά - σιγά θα στερηθούμε στοιχειωδών κοινωνικών υπηρεσιών.
Η Αυτόνομη Παρέμβαση ζητά την άμεση σύγκληση των Εκτελεστικών Επιτροπών σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ προκειμένου το εργατικό κίνημα να δώσε τη δική του απάντηση στη νέα αντιδημοκρατική πρόκληση της Κυβέρνησης.
Καταδικάζουμε τον αυταρχισμό της κυβέρνησης,  εκφράζουμε την αλληλεγγύη στους εργαζόμενους στην ΕΡΤ και καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση της ΠΟΣΠΕΡΤ που θα γίνει την Τρίτη 11 Ιουνίου 2013 και  ώρα 19:00 έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00
ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved