ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Έρευνα Επιστροφή    
Συμφωνία ΕΕ - Ελλάδας για την έρευνα

Αθήνα 2.4.2014, 23:49

Συμφωνία με στόχο να τεθούν οι βάσεις συνεργασίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένης της ενέργειας, των θαλασσίων υποθέσεων, των τροφίμων, του υγιούς περιβάλλοντος και της ασφάλειας, υπέγραψαν το Κοινό Κέντρο Ερευνών (JRC), που αποτελεί τη εσωτερική επιστημονική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του υπουργείου Παιδείας. 

Τη συμφωνία υπέγραψαν ο ο Vladimír Šucha, Γενικός Διευθυντής του Κοινού Κέντρου Ερευνών, και ο Χρήστος Βασιλάκος, Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας, στο πλαίσιο συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών Δημόκριτος. Στο συνέδριο συμμετείχαν περισσότεροι από 150 εκπρόσωποι της ελληνικής και της ευρωπαϊκής επιστημονικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, οι οποίοι συζήτησαν θέματα  θαλασσίων υποθέσεων, ενέργειας, τροφίμων και βιο-οικονομίας.  

* Υλικό:
- Κοινό Κέντρο Ερευνών Ευρωπαϊκής Επιτροπής: http://www.jrc.ec.europa.eu 
- Συνεργασία JRC/Ελλάδα: http://ec.europa.eu/dgs/jrc/downloads/jrc_country_leaflet_el_el.pdf
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved