ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Έρευνα Επιστροφή    
Ο εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργιάς του Πρότυπου Αγροδιατροφικού Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου

Proslipsis.gr | Αθήνα 4.8.2021, 19:03

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ενέκρινε τον εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργιά του Πρότυπου Αγροδιατροφικού Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου (ΠΑΤΕΠΗ).

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ιδρύεται ως διακριτή μονάδα το «Πρότυπο Αγροδιατροφικό Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου» (ΠΑΤΕΠΗ), σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν. 4559/2018 (Α’ 142). (εφεξής καλείται ΠΑΤΕΠΗ). Η επωνυμία «Πρότυπο Αγροδιατροφικό Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου» για τις σχέσεις του ΠΑΤΕΠΗ με το εξωτερικό μεταφράζεται σε «Agri-Food Technological Park of Epirus»(ΑF.TE.P.E).

Η λειτουργία του ΠΑΤΕΠΗ διέπεται από τον ιδρυτικό του νόμο και το προεδρικό διάταγμα σύστασης της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τη νομοθεσία για τα ΑΕΙ, τη νομοθεσία για την έρευνα, την τεχνολογική ανάπτυξη και την καινοτομία (όπως αυτή εξειδικεύεται για τα ΑΕΙ), την κείμενη Εθνική και Ενωσιακή νομοθεσία και τους όρους του παρόντος Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας.

Η οργάνωση, διαχείριση και λειτουργία του ΠΑΤΕΠΗ ανατίθεται στην Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που ιδρύθηκε με το π.δ. 264/2001 (Α’ 190) (εφεξής καλείται ΕΑΔΠΠΙ), υπό την εποπτεία της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η σχετική απόφαση δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τεύχος B' αρ. 3546|2021.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved