ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΑΕΙ - Ερευνητικά κέντρα Επιστροφή    
Θέσεις εργασίας και εκπαίδευσης σε ΑΕΙ - Ερευνητικά κέντρα

Proslipsis.gr | Αθήνα 26.8.2020, 23:20

Στην παρούσα κατηγορία η Proslipsis δημοσιεύει τις κενές θέσεις εργασίας με σύμβαση έργου η ορισμένου χρόνου ή επί θητεία που προκηρύσσουν ΑΕΙ και κρατικά ερευνητικά ή επιστημονικά ιδρύματα. Θα συναντάτε και θέσεις εργασίας με υποτροφία ή για απόκτηση μεταπτυχιακών - διδακτορικών τίτλων.

Πρόκειται για δεκάδες χιλιάδες θέσεις κάθε χρόνο που δύσκολα εντοπίζονται και που απευθύνονται σε αποφοίτους Πανεπιστημίων και ΤΕΙ αλλά ενίοτε και Δευτεροβάθμιας ή και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Η Proslipsis είναι η πληρέστερη πηγή ενημέρωσης στην Ελλάδα και για τις θέσεις αυτές.

Οι θέσεις συνήθως υλοποιούνται μέσω προγραμμάτων που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, γεγονός που επιτρέπει την ανανέωση των συμβάσεων, που με τη σειρά της δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μονιμοποίηση.

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται επιγραμματικά οι θέσεις ανά φορέα και κλάδο - ειδικότητα, καθώς και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις που σας μεταφέρουν στην αναλυτική πρόσκληση του φορέα.

Για περισσότερες πληροφορίες και ιδίως για να επιβεβαιώσετε την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, απευθυνθείτε στον αντίστοιχο φορέα στην διεύθυνση που αναγράφουν οι προσκλήσεις.

Τι σημαίνουν: ΠΕ=Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, ΤΕ=Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, ΔΕ=Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΙΕΚ, Λύκειο, παλαιό εξατάξιο Γυμνάσιο), ΥΕ=Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (τριτάξιο Γυμνάσιο ή παλαιό Δημοτικό), ΑΕΙ= Aνώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Πανεπιστήμια και ΤΕΙ).

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ
Για να κατεβάσετε τις προσκλήσεις, απευθυνθείτε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που παραθέτουμε στο τέλος κάθε ανακοίνωσης.
Γίνετε συνδρομητές για να λαμβάνετε όλες τις θέσεις στο email σας.Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πολυτεχνείο Κρήτης
* 3 πτυχιούχων - διπλωματούχων ΑΕΙ, κλάδου Πληροφορικής, ή κλάδου Μηχανικών, ή πτυχιούχου ΤΕΙ κλάδου Πληροφορικής, ή πτυχιούχου ΤΕΙ κλάδου Μηχανικών
Αιτήσεις μέχρι 10.9.2020.
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%A63%CE%91469%CE%926%CE%9D-0%CE%9E%CE%A6?inline=true


Πολυτεχνείο Κρήτης
* 1 Διπλωματούχου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Η/Υ
Αιτήσεις μέχρι 10.9.2020.
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%94%CE%9E2469%CE%926%CE%9D-%CE%98%CE%A8%CE%9B?inline=true


ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος
* 1 Επιστημονικού Συνεργάτη με Πτυχίο ΑΕΙ Γεωπόνου ή άλλης συναφούς επιστήμης και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Βιοτεχνολογία ή ισοδύναμος τίτλος
* 1 Επιστημονικού Συνεργάτη με πτυχίο ΑΕΙ Βιολογίας, Βιοχημείας, Βιοτεχνολογίας ή άλλης συναφούς επιστήμης και Διδακτορικό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Κυτταρική και Μοριακή Βιολογία ή ισοδύναμος τίτλος
* 1  Επιστημονικού Συνεργάτη με πτυχίο ΑΕΙ και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης Βιολογικών Επιστημών ή ισοδύναμος τίτλος.
Αιτήσεις μέχρι 18.9.2020.
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%9B96469%CE%97%CE%95%CE%92-%CE%9B94?inline=true


Μόνο για συνδρομητές

Σήμερα υπάρχουν συνολικά 34 προσκλήσεις πλήρωσης νέων θέσεων, οι οποίες είναι διαθέσιμες μόνο στους συνδρομητές της συγκεκριμένης υπηρεσίας, που με μικρό τίμημα λαμβάνουν ενημέρωση στο email τους.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved