ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΑΕΙ - Ερευνητικά κέντρα Επιστροφή    
Θέσεις εργασίας και εκπαίδευσης σε ΑΕΙ - Ερευνητικά κέντρα

Proslipsis.gr | Αθήνα 20.9.2020, 23:55

Στην παρούσα κατηγορία η Proslipsis δημοσιεύει τις κενές θέσεις εργασίας με σύμβαση έργου η ορισμένου χρόνου ή επί θητεία που προκηρύσσουν ΑΕΙ και κρατικά ερευνητικά ή επιστημονικά ιδρύματα. Θα συναντάτε και θέσεις εργασίας με υποτροφία ή για απόκτηση μεταπτυχιακών - διδακτορικών τίτλων.

Πρόκειται για δεκάδες χιλιάδες θέσεις κάθε χρόνο που δύσκολα εντοπίζονται και που απευθύνονται σε αποφοίτους Πανεπιστημίων και ΤΕΙ αλλά ενίοτε και Δευτεροβάθμιας ή και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Η Proslipsis είναι η πληρέστερη πηγή ενημέρωσης στην Ελλάδα και για τις θέσεις αυτές.

Οι θέσεις συνήθως υλοποιούνται μέσω προγραμμάτων που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, γεγονός που επιτρέπει την ανανέωση των συμβάσεων, που με τη σειρά της δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μονιμοποίηση.

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται επιγραμματικά οι θέσεις ανά φορέα και κλάδο - ειδικότητα, καθώς και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις που σας μεταφέρουν στην αναλυτική πρόσκληση του φορέα.

Για περισσότερες πληροφορίες και ιδίως για να επιβεβαιώσετε την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, απευθυνθείτε στον αντίστοιχο φορέα στην διεύθυνση που αναγράφουν οι προσκλήσεις.

Τι σημαίνουν: ΠΕ=Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, ΤΕ=Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, ΔΕ=Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΙΕΚ, Λύκειο, παλαιό εξατάξιο Γυμνάσιο), ΥΕ=Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (τριτάξιο Γυμνάσιο ή παλαιό Δημοτικό), ΑΕΙ= Aνώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Πανεπιστήμια και ΤΕΙ).

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ
Για να κατεβάσετε τις προσκλήσεις, απευθυνθείτε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που παραθέτουμε στο τέλος κάθε ανακοίνωσης.
Γίνετε συνδρομητές για να λαμβάνετε όλες τις θέσεις στο email σας.Πανεπιστήμιο Αθηνών
* 2 με Πτυχίο ΑΕΙ Τμήματος Φυσικής
Αιτήσεις μέχρι 5.10.2020.
https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%A9%CE%A9%CE%9346%CE%A8%CE%962%CE%9D-%CE%95%CE%9A6?inline=true


Πανεπιστήμιο Αθηνών
* 1 ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) – Διοικητική Υποστήριξη
Αιτήσεις μέχρι 5.10.2020.
https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%992%CE%A946%CE%A8%CE%962%CE%9D-%CE%A38%CE%A9?inline=true


Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
* 1 Μηχανολόγος Μηχανικός
* 1 Χημικός Μηχανικός
* 2 Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός 
* 1 Μηχανολόγος Μηχανικός
Αιτήσεις μέχρι 30.9.2020.
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A87%CE%A7746%CE%A8%CE%96%CE%A34-%CE%A4%CE%A9%CE%A5?inline=trueΕλληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
* 2 Διδάκτορες στη γνωστική περιοχή της Επικοινωνίας της Επιστήμης, με εξ αποστάσεως συνεργασία
* 1 Διδάκτορας στη γνωστική περιοχή των Μουσειακών Σπουδών με έμφαση στα Μουσεία Επιστήμης και Τεχνολογίας, με εξ αποστάσεως συνεργασία
* 4 Διδάκτορες στη γνωστική περιοχή της Επιστημονικής Δημοσιογραφίας ή της Επικοινωνίας της Επιστήμης ή της Δημόσιας Εικόνας των Επιστημών, με εξ αποστάσεως συνεργασία
Αιτήσεις μέχρι 28.9.2020.
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%A97%CE%A946%CE%A8%CE%96%CE%A3%CE%98-%CE%9E%CE%95%CE%99?inline=true


ΙΤΥΕ Διόφαντος (Πάτρα - Τηλε-εργασία)
* 1 με Δίπλωμα ή Πτυχίο Μηχανικού Η/Υ & Πληροφορικής ή άλλου ισοδύναμου πτυχίου Πανεπιστημίου στην επιστήμη και τεχνολογία των Υπολογιστών / Πληροφορικής και Διδακτορικό
* 1 με Δίπλωμα Μηχανικού Πολυτεχνικής σχολής ή πτυχίο άλλου ισοδύναμου Πανεπιστημίου
* 1 με Δίπλωμα ή Πτυχίο Μηχανικού Πληροφορικής ή άλλου ισοδύναμου πτυχίου Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ στην επιστήμη και τεχνολογία των Υπολογιστών / Πληροφορικής και Μεταπτυχιακό
* 1 με Σπουδές Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής (τελειόφοιτος) και σχετική Εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον δύο (2)
μηνών
Αιτήσεις μέχρι 29.9.2020.
https://diavgeia.gov.gr/doc/63%CE%96%CE%9346941%CE%94-2%CE%A7%CE%9F?inline=true


Μόνο για συνδρομητές

Σήμερα υπάρχουν συνολικά 42 προσκλήσεις πλήρωσης νέων θέσεων, οι οποίες είναι διαθέσιμες μόνο στους συνδρομητές της συγκεκριμένης υπηρεσίας, που με μικρό τίμημα λαμβάνουν ενημέρωση στο email τους.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved