ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΑΕΙ - Ερευνητικά κέντρα Επιστροφή    
Θέσεις εργασίας και εκπαίδευσης σε ΑΕΙ - Ερευνητικά κέντρα

Proslipsis.gr | Αθήνα 28.1.2021, 23:52

Στην παρούσα κατηγορία η Proslipsis δημοσιεύει τις κενές θέσεις εργασίας με σύμβαση έργου η ορισμένου χρόνου ή επί θητεία που προκηρύσσουν ΑΕΙ και κρατικά ερευνητικά ή επιστημονικά ιδρύματα. Θα συναντάτε και θέσεις εργασίας με υποτροφία ή για απόκτηση μεταπτυχιακών - διδακτορικών τίτλων.

Πρόκειται για δεκάδες χιλιάδες θέσεις κάθε χρόνο που δύσκολα εντοπίζονται και που απευθύνονται σε αποφοίτους Πανεπιστημίων και ΤΕΙ αλλά ενίοτε και Δευτεροβάθμιας ή και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Η Proslipsis είναι η πληρέστερη πηγή ενημέρωσης στην Ελλάδα και για τις θέσεις αυτές.

Οι θέσεις συνήθως υλοποιούνται μέσω προγραμμάτων που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, γεγονός που επιτρέπει την ανανέωση των συμβάσεων, που με τη σειρά της δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μονιμοποίηση.

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται επιγραμματικά οι θέσεις ανά φορέα και κλάδο - ειδικότητα, καθώς και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις που σας μεταφέρουν στην αναλυτική πρόσκληση του φορέα.

Για περισσότερες πληροφορίες και ιδίως για να επιβεβαιώσετε την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, απευθυνθείτε στον αντίστοιχο φορέα στην διεύθυνση που αναγράφουν οι προσκλήσεις.

Τι σημαίνουν: ΠΕ=Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, ΤΕ=Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, ΔΕ=Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΙΕΚ, Λύκειο, παλαιό εξατάξιο Γυμνάσιο), ΥΕ=Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (τριτάξιο Γυμνάσιο ή παλαιό Δημοτικό), ΑΕΙ= Aνώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Πανεπιστήμια και ΤΕΙ).

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ
Για να κατεβάσετε τις προσκλήσεις, απευθυνθείτε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που παραθέτουμε στο τέλος κάθε ανακοίνωσης.
Γίνετε συνδρομητές για να λαμβάνετε όλες τις θέσεις στο email σας.Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
* 1 Διδάκτορας – Γεωπόνος
* 1 Διδάκτορας – Γεωπόνος
Αιτήσεις μέχρι 11.2.2021.
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%94%CE%9D946%CE%A88%CE%A7%CE%92-03%CE%94?inline=true


Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
* 1 Ανταποδοτική Υποτροφία σε Διπλωματούχο Χημικό Μηχανικό
Αιτήσεις μέχρι 10.1.2021.
https://diavgeia.gov.gr/doc/61%CE%9E%CE%9A46%CE%A8%CE%96%CE%A34-%CE%A127?inline=true


Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
* 1 Πτυχιούχος Χημικός Μηχανικός, με επιστημονικό υπόβαθρο στον τομέα των Τροφίμων Βιοτεχνολογίας
Αιτήσεις μέχρι 10.2.2021.
https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%A03946%CE%A8%CE%96%CE%A34-0%CE%988?inline=true


Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
* 1 Υποψήφιος Διδάκτορας με πτυχίο Πανεπιστημιακών Τμημάτων Βιολογίας ή συναφούς επιστημονικής κατεύθυνσης με ειδίκευση στις Κλινικές Εφαρμογές της Μοριακής Ιατρικής
Αιτήσεις μέχρι 11.2.2021.
https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A5%CE%9C%CE%9B469%CE%927%CE%9E-%CE%A07%CE%9A?inline=truee


ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος
* 1 Μεταδιδακτορικό Συνεργάτη για θέματα κατάρτισης και διαχείρισης της τεχνολογικής καινοτομίας
* 1 με Πτυχίο ΑΕΙ θετικών επιστημών και τουλάχιστον 10 χρόνια εμπειρία σε σχεδιασμό και υλοποίηση αναπτυξιακών πλάνων στη βιομηχανία
* 1 με Πτυχίο/Δίπλωμα Γραφιστικής/Εφαρμοσμένων Τεχνών ή συναφούς αντικειμένου και Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο πεδίο των εφαρμοσμένων τεχνών και της γραφιστικής (Arts and Design)
* 1 με Πτυχίο AEI θεωρητικής κατεύθυνσης και τουλάχιστον εμπειρία 5 ετών, στο συντονισμό συγχρηματοδοτούμενων ερευνητικών έργων
Αιτήσεις μέχρι 14.2.2021.
https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A9%CE%968469%CE%97%CE%95%CE%92-9%CE%9F0?inline=true


Μόνο για συνδρομητές

Σήμερα υπάρχουν συνολικά 65 προσκλήσεις πλήρωσης νέων θέσεων, οι οποίες είναι διαθέσιμες μόνο στους συνδρομητές της συγκεκριμένης υπηρεσίας, που με μικρό τίμημα λαμβάνουν ενημέρωση στο email τους.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved