ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Εγκρίσεις μεταπτυχιακών ελληνικών ΑΕΙ Επιστροφή    
Εγκρίσεις Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών των ελληνικών ΑΕΙ 6

Proslipsis.gr | Αθήνα 2.8.2017, 14:32
Έναρξη ενημέρωσης του καταλόγου 12.5.2017, 00:04

Στην παρούσα υποκατηγορία η Proslipsis παρουσιάζει τις εξελίξεις γύρω από την νέα γενιά των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών των ελληνικών ΑΕΙ (Πανεπιστημίων, ΤΕΙ κά), όπως αυτή διαμορφώνεται καθημερινά μετά τον πρόσφατο νόμο 4485 (ΦΕΚ Α' αρ. 114/4.8.2017) «Οργάνωση και λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης, ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις».

Ο παραπάνω νόμος υποχρεώνει τα ΑΕΙ (Πανεπιστήμια, ΤΕΙ, κά) να κάνουν νέο ξεκίνημα και να επανιδρύσουν όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματά τους, εντάσσοντας στο κάθε ένα μέχρι τρεις το πολύ ειδικεύσεις, γεγονός που οδήγησε στην ίδρυση πολλών νέων Προγραμμάτων. Στην παρούσα στήλη παρουσιάζονται οι εξελίξεις σε όλα τα προγράμματα, παλαιά και νέα.

Συγκεκριμένα παρουσιάζεται η κινητικότητα γύρω από τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών των ΑΕΙ, όπως εγκρίσεις ίδρυσης - επανίδρυσης, κανονισμούς, τροπολογίες, κλπ., με βάση τις αποφάσεις των Ιδρυμάτων ή και του υπουργείου Παιδείας, όπως αυτές αποτυπώνονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, την οποία η Proslipsis παρακολουθεί σε ημερήσια βάση. 

Πρόκειται για ένα μοναδικό εγχείρημα, καθώς ουσιαστικά πρόκειται για καταγραφή του νέου χάρτη των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών των ελληνικών ΑΕΙ και μάλιστα με τον πλέον αξιόπιστο και πληρέστερο τρόπο.

Από την ακαδημαϊκή χρονιά 2018 - 2019 σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ θα λειτουργήσουν 923 προγράμματα, 258 χωρίς δίδακτρα (47 περισσότερα σε σχέση με πέρυσι) και 665 με δίδακτρα (249 περισσότερα από πέρυσι). Πολλά από τα νέα προγράμματα σπουδών θα λειτουργήσουν έως και το ακαδημαϊκό έτος 2027 - 2028, οπότε και θα επαναξιολογηθούν.

Δωρεάν προγράμματα σπουδών λειτουργούν κυρίως το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πάντειο Πανεπιστήμιο και σε τέσσερα περιφερειακά ιδρύματα: το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Από τον Δεκέμβριο του 2015 μέχρι το 2018 λειτουργούσαν 735 Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών, 627 σε Πανεπιστήμια και 108 σε ΤΕΙ, από τα οποία 211 χωρίς δίδακτρα και 416 με δίδακτρα.

H Proslipsis παρουσιάζει τις εγκριτικές αποφάσεις για τα προγράμματα σε τίτλους, παραθέτοντας και το ΦΕΚ της δημοσίευσης (μπορείτε να το κατεβάσετε), όπου θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για κάθε πρόγραμμα.

* Ακολουθούν οι αποφάσεις.  ΟΙ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ  
Προηγούνται οι νεότερες
O κατάλογος ενημερώνεται σε καθημερινή βάση
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση

Γεωγραφία και Εφαρμοσμένη Γεωπληροφορική
Επανίδρυση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Γεωγραφία και Εφαρμοσμένη Γεωπληροφορική», Τμήμα Γεωγραφίας, Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.


Επιστήμες Περιβάλλοντος
Επανίδρυση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Επιστήμες Περιβάλλοντος», Τμήμα Περιβάλλοντος, Σχολή Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου.


Ασφάλεια Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων
Ίδρυση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Ασφάλεια Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων», Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων, Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Αιγαίου.


Στατιστική και Αναλογιστικά - Χρηματοοικονομικά Μαθηματικά
Επανίδρυση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Στατιστική και Αναλογιστικά - Χρηματοοικονομικά Μαθηματικά», Τμήμα Μαθηματικών, Μονοτμηματική Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.


Ευρωπαϊκές Κοινωνίες και Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση
Επανίδρυση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Ευρωπαϊκές Κοινωνίες και Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση», Τμήμα Κοινωνιολογίας, Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστήμιου Αιγαίου.


Φορολογική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση Στρατηγικών Αποφάσεων | Master in Taxation and Financial Management of Strategic Decisions, MTF
Επανίδρυση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Επιστημών Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με τίτλο «Φορολογική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση Στρατηγικών Αποφάσεων (Master in Taxation and Financial Management of Strategic Decisions, MTF)».


Εφαρμοσμένη Πληροφορική | MSc in Applied Informatics
Επανίδρυση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Εφαρμοσμένη Πληροφορική» («MSc in Applied Informatics») του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής της Σχολής Επιστημών Πληροφορίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.


Μεταφραστική Έρευνα στη Βιοϊατρική - Μοριακή Διαγνωστική, Βιοδείκτες και Στοχευμένες Θεραπείες
Έγκριση του κανονισμού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Μεταφραστική Έρευνα στη Βιοϊατρική - Μοριακή Διαγνωστική, Βιοδείκτες και Στοχευμένες Θεραπείες» του τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.


Ευφυής Διαχείριση Ανανεώσιμων Ενεργειακών Συστημάτων | Intelligent Management of Renewable Energy Systems
Επανίδρυση και λειτουργία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Ευφυής Διαχείριση Ανανεώσιμων Ενεργειακών Συστημάτων – Intelligent Management of Renewable Energy Systems» του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.


Xημική Τεχνολογία και Βιομηχανικές Εφαρμογές
Ίδρυση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Xημική Τεχνολογία και Βιομηχανικές Εφαρμογές» του Τμήματος Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Βυζαντινή Μουσικολογία και Ψαλτική Τέχνη | Byzantine Musicology & Psaltic Art
Ίδρυση Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο «Βυζαντινή Μουσικολογία και Ψαλτική Τέχνη» | “Byzantine Musicology & Psaltic Art”.


Εθνομουσικολογία και Πολιτισμική Ανθρωπολογία | Ethnomusicology and Cultural Anthropology
Ίδρυση Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Ασηνών με τίτλο «Εθνομουσικολογία και Πολιτισμική Ανθρωπολογία» | «Ethnomusicology and Cultural Anthropology».


Μαθηματικά
Επανίδρυση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στα Μαθηματικά» του Τμήματος Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Επιστήμες της Αγωγής: Παιδαγωγική και Διδακτική Πράξη
Ίδρυση Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Επιστήμες της Αγωγής: Παιδαγωγική και Διδακτική Πράξη» στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης, σε εφαρμογή του ν. 4485/2017 (ΦΕΚ 114/τ.Α’) και εις αντικατάσταση της αριθμ. 2339/2-3-2016 (ΦΕΚ 635/Β’/9-3-2016) υπουργικής απόφασης και έγκριση του Κανονισμού Μεταπτυχιακών Σπουδών του εν λόγω προγράμματος.


Ενέργεια: Στρατηγική Δίκαιο και Οικονομία | MSc Energy: Strategy, Law and Economics
Έγκριση Κανονισμού Μεταπτυχιακών Σπουδών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Σχολής Οικονομικών Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με τίτλο «MSc Energy: Strategy, Law and Economics - Ενέργεια: Στρατηγική Δίκαιο και Οικονομία».


Τεχνοοικονομική Διοίκηση Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων | Techno-economic Management of Telecommunication Systems
Έγκριση Κανονισμού Μεταπτυχιακών Σπουδών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων της Σχολής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με τίτλο «Τεχνοοικονομική Διοίκηση Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων» (Techno-economic Management of Telecommunication Systems).


Οικονομικά και Διοίκηση της Υγείας | Health Economics and Management
Έγκριση Κανονισμού Μεταπτυχιακών Σπουδών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με τίτλο «Οικονομικά και Διοίκηση της Υγείας» (Health Economics and Management).


Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές | ΜSc in International and European Studies
Έγκριση Κανονισμού Μεταπτυχιακών Σπουδών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Σχολής Οικονομικών Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με τίτλο «Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές» (ΜSc in International and European Studies).


Εφαρμοσμένη Στατιστική | MSc in Applied Statistics
Έγκριση Κανονισμού Μεταπτυχιακών Σπουδών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης της Σχολής Χρηματοοικονομικής και Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με τίτλο «Εφαρμοσμένη Στατιστική» (MSc in Applied Statistics).


Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας
Ίδρυση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας» του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Κανονισμός λειτουργίας του Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.


Αναλυτική των Επιχειρήσεων και Επιστήμη των Δεδομένων | Master in Business Analytics and Data Science (MBADS)
Επανίδρυση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΟΔΕ) της Σχολής Επιστημών Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με τίτλο «Αναλυτική των Επιχειρήσεων και Επιστήμη των Δεδομένων (Master in Business Analytics and Data Science, MBADS)». Proslipsis.gr


Εφαρμοσμένα Οικονομικά | Master in Applied Economics
Επανίδρυση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομικών και Περιφερειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με τίτλο «Εφαρμοσμένα Οικονομικά (Master in Applied Economics)».


Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά
Ίδρυση ΠΜΣ με τίτλο: «Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά» του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου.


Επιχειρηματικότητα και Συμβουλευτική στην Αγροτική Ανάπτυξη
Επανίδρυση Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών με τίτλο «Επιχειρηματικότητα και Συμβουλευτική στην Αγροτική Ανάπτυξη» των Τμημάτων Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης και Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών του ΓΠΑ.


Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Γεωργίας
Επανίδρυση Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών με τίτλο «Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Γεωργίας» των Τμημάτων Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης και Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του ΓΠΑ. Proslipsis.gr


Κοινωνιολογία
Αντικατάσταση της υπ’ αριθμ. 130228/Β7 υπουργικής απόφασης (ΦΕΚ 2307/τ.Β΄/27.8.2014) που αφορά στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου με τίτλο «Κοινωνιολογία» - Αναμόρφωση του προγράμματος.


Ψυχολογία | Master’s of Science (Μ.Sc) in Psychology
Έγκριση της λειτουργίας Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Τμήμα Ψυχολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών με τίτλο «Ψυχολογία» («Master’s of Science (Μ.Sc) in Psychology»).


Κοινωνική Ψυχολογία των Συγκρούσεων | Master’s of Science in Social Psychology of Confl icts
Έγκριση της λειτουργίας Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Τμήμα Ψυχολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών με τίτλο με τίτλο «Κοινωνική Ψυχολογία των Συγκρούσεων» («Master’s of Science in Social Psychology of Confl icts»).


Σχεδιασμός και Διαχείριση Βιώσιμων Υποδομών και Συστημάτων
Ίδρυση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Σχεδιασμός και Διαχείριση Βιώσιμων Υποδομών και Συστημάτων» του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Proslipsis.gr


Υδατικοί Πόροι
Ίδρυση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Υδατικοί Πόροι» του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Φυσικές Μέθοδοι Διάγνωσης Φθοράς Υλικών Πολιτιστικής Κληρονομίας
Ίδρυση του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Φυσικές Μέθοδοι Διάγνωσης Φθοράς Υλικών Πολιτιστικής Κληρονομίας» μεταξύ των Τμημάτων Χημείας (επισπεύδον), Φυσικής και Γεωλογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Πρόγραμμα Διαχείρισης Εκκλησιαστικών Κειμηλίων της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης.


Υδραυλική Μηχανική και Περιβάλλον
Έγκριση Κανονισμού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Υδραυλική Μηχανική και Περιβάλλον» του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.


Επιστήμη και Τεχνολογία Ηλεκτροχημικών Συστημάτων
Ίδρυση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Επιστήμη και Τεχνολογία Ηλεκτροχημικών Συστημάτων» του Τμήματος Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Συνθετική Χημεία, Βιοχημεία και Εφαρμογές
Ίδρυση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Συνθετική Χημεία, Βιοχημεία και Εφαρμογές» του Τμήματος Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Proslipsis.gr


Ψηφιακός Πολιτισμός, Έξυπνες Πόλεις, IoT και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες | Master of Science (M.Sc.) in “Digital Culture, Smart Cities, IoT and Advanced Digital Technologies
Έγκριση Κανονισμού Μεταπτυχιακών Σπουδών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του Τμήματος Πληροφορικής της Σχολής Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με τίτλο «Ψηφιακός Πολιτισμός, Έξυπνες Πόλεις, IoT και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες» (Master of Science (M.Sc.) in “Digital Culture, Smart Cities, IoT and Advanced Digital Technologies”).


Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική | Master - M.Sc. in Economic and Business Strategy
Έγκριση Κανονισμού Μεταπτυχιακών Σπουδών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με τίτλο «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική (Master - M.Sc. in Economic and Business Strategy)».


Μεσαιωνική και Νέα Ελληνική Φιλολογία
Ίδρυση Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Μεσαιωνική και Νέα Ελληνική Φιλολογία» του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Κανονισμός Μεταπτυχιακών Σπουδών.


Γλωσσολογική Θεωρία και Έρευνα
Ίδρυση Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Γλωσσολογική Θεωρία και Έρευνα» του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Κανονισμός Μεταπτυχιακών Σπουδών.


Επιστήμες της Αγωγής - Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση με την χρήση των ΤΠΕ, (e-Learning)
Επανίδρυση Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης με τον τίτλο: «Επιστήμες της Αγωγής - Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση με την χρήση των ΤΠΕ, (e-Learning)», σε εφαρμογή του ν. 4485/2017 (ΦΕΚ 114/τ.Α') και έγκριση του Κανονισμού Λει- τουργίας του.


Ανόργανη Βιολογική Χημεία
Επανίδρυση Διϊδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Ανόργανη Βιολογική Χημεία» των Τμημάτων Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του Πανεπιστημίου Πατρών του Πανεπιστημίου Κρήτης του Πανεπιστημίου Κύπρου και Κανονισμός Λειτουργίας του.


Δίκαιο της Διαμεσολάβησης
Έγκριση ίδρυσης Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Δίκαιο της Διαμεσολάβησης» του Τμήματος Νομικής της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.


Επιστήμες της Αγωγής: Καινοτόμες Παιδαγωγικές Προσεγγίσεις σε Πολυπολιτισμικά Εκπαιδευτικά Περιβάλλοντα
Έγκριση ίδρυσης Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Επιστήμες της Αγωγής: Καινοτόμες Παιδαγωγικές Προσεγγίσεις σε Πολυπολιτισμικά Εκπαιδευτικά Περιβάλλοντα» του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved