ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Εγκρίσεις μεταπτυχιακών ελληνικών ΑΕΙ Επιστροφή    
Έγκριση του Μεταπτυχιακού: Οδοντική Χειρουργική - Αισθητικές, Συντηρητικές Αποκαταστάσεις

Proslipsis.gr | Αθήνα 24.7.2019, 10:28

Τον Κανονισμό του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Οδοντική Χειρουργική - Αισθητικές, Συντηρητικές Αποκαταστάσεις» του Οδοντιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενέκρινε η Σύγκλητος του Ιδρύματος.

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση, σκοπός του Προγράμματος είναι η ανάπτυξη κριτικής σκέψης και δυνατότητα αξιολόγησης της επιστημονικής πληροφορίας, η παροχή θεωρητικών και κλινικών γνώσεων και τέλος η ανάπτυξη υψηλού επιπέδου κλινικών δεξιοτήτων με στόχο την αντιμετώπιση της παθολογίας των σκληρών ιστών και των λειτουργικών και αισθητικών προβλημάτων που τη συνοδεύουν. Οι πτυχιούχοι οδοντίατροι που θα συμμετέχουν θα εκπαιδευτούν σε πληθώρα εξειδικευμένων ή/και νέων γνωστικών αντικειμένων και στην αντίστοιχη έρευνα, έτσι ώστε να συμβάλλουν στη διαμόρφωση και προαγωγή της οδοντιατρικής επιστήμης, στην παροχή υψηλού επιπέδου οδοντιατρικής περίθαλψης, στην εκπαίδευση του πληθυσμού σε θέματα στοματικής υγείας, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της επιστήμης και της κοινωνίας.

Η απόφαση δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τεύχος Β' αρ. 2997|2019.

* Κατεβάστε την απόφαση.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved