ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Εγκρίσεις μεταπτυχιακών ελληνικών ΑΕΙ Επιστροφή    
Έγκριση Μεταπτυχιακού: Προσθετική - Στοματοπροσωπικός Πόνος

Proslipsis.gr | Αθήνα 31.7.2019, 12:41

Τον Κανονισμό του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Οδοντιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο «Προσθετική - Στοματοπροσωπικός Πόνος» (Prosthodontics - Orofacial Pain), ενέκρινε η Σύγκλητος του Ιδρύματος.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, σκοπός του Προγράμματος, εκφραζόμενος ανά ειδίκευση, είναι: α) η παροχή
υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακής εκπαίδευσης με την παροχή θεωρητικής κατάρτισης και κλινικής εμπειρίας για την προσθετική αποκατάσταση των φυσικών δοντιών, καθώς και την αποκατάσταση της μερικής και ολικής νωδότητας με την τεκμηριωμένη χρήση των ενδεδειγμένων μέσων και τεχνικών, προσθέσεων και υλικών, με τελικό στόχο τη λειτουργική και αισθητική εναρμόνιση με τις φυσιολογικές δομές του στοματογναθικού συστήματος. Συμπληρωματικά, η παροχή αναγκαίων θεωρητικών γνώσεων και κλινικής εμπειρίας για τη γναθοπροσωπική προσθετική αποκατάσταση ασθενών με ελλείμματα της κρανιοπροσωπικής χώρας (ειδίκευση Προσθετικής και Προσθετικής Εμφυτευματολογίας), β) παροχή υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακής εκπαίδευσης με την παροχή της απαραίτητης γνώσης για τη διαμόρφωση των δεξιοτήτων που απαιτούνται για την αντιμετώπιση προβλημάτων Στοματοπροσωπικού πόνου μη οδοντικής αιτιολογίας, διαταραχών στη στοματοπροσωπική περιοχή και γναθολογικών δυσλειτουργιών και συγκλεισιακών προβλημάτων (ειδίκευση Αντιμετώπισης Στοματοπροσωπικού Πόνου και Γναθολογίας).

Το Πρόγραμμα απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) «Προσθετική- Στοματοπροσωπικός πόνος» (MSc Prosthodontics-Orofacial Pain) με ειδίκευση:
Α) «Προσθετική και Προσθετική Εμφυτευματολογία» (Prosthodontics and Implant Prosthodontics) ή
Β) «Αντιμετώπιση Στοματοπροσωπικού Πόνου και Γναθολογία» (Orofacial Pain Management and Gnathology)

Ο τίτλος απονέμεται από το Τμήμα Οδοντιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η απόφαση δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τεύχος Β' αρ. 3042|2019.

* Κατεβάστε την απόφαση. 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved