ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
Εισαγωγή σπουδαστών στα στρατιωτικά ιδρύματα

Αθήνα 29.4.2014, 23:36

Διαγωνισμό για την εισαγωγή και κατάταξη σπουδαστών -τριών στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύµατα (ΑΣΕΙ) και στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωµατικών (ΑΣΣΥ) κατά το Aκαδηµαϊκό Έτος 2014 – 2015, προκηρύσσει το υπουργείο Εθνικής ¶μυνας.

Ο αριθµός των υποψήφιων θα ανακοινωθεί µετά την υπογραφή και δηµοσίευση της Κοινής Απόφασης των Υπουργείων Εθνικής ¶µυνας (ΥΠΕΘΑ), Παιδείας και Θρησκευµάτων (ΥΠΑΙΘ), ∆ηµοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη (Υ∆Τ και ΠτΠ) και Οικονοµικών (ΥΠΟΙΚ).

Αιτήσεις και δικαιολογητικά υποβάλλονται μέχρι 12 Μαΐου 2014 για τους Έλληνες υποψηφίους εσωτερικού και μέχρι 11 Ιουλίου για τους Έλληνες του εξωτερικού.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved