ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
Η προκήρυξη για 242 προσλήψεις στον ΟΛΠ (1/8/06)
 


Αθήνα 1.8.2006, 23:34
Την πλήρωση 242 θέσεων τακτικού προσωπικού (προβλέπεται και δοκιμαστικό στάδιο) και ειδικότερα 62 Πανεπιστημιακής (ΠΕ), 5 Τεχνολογικής (ΤΕ), 125 Δευτεροβάθμιας (ΔΕ) και 50 Υποχρεωτικής
Εκπαίδευσης (ΥΕ), προκηρύσσει ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς.

Οι περισσότερες θέσεις αφορούν λιμενεργάτες, οδηγούς, χειριστές ανυψωτικών μηχανημάτων και διοικητικούς, ενώ υπάρχουν και θέσεις μηχανικών και πληροφορικής.

Οι προσλήψεις θα γίνουν σύμφωνα με το νέο καθεστώς που διέπει πλέον τις προσλήψεις των ΔΕΚΟ, το οποίο είναι παρόμοιο με αυτό της σειράς προτεραιότητας του ΑΣΕΠ. Το τελευταίο θα έχει ρόλο στις προσλήψεις αυτές, ωστόσο ο χρόνος θα δείξει αν θα του παρέχεται η δυνατότητα να ελέγξει αποτελεσματικά την όλη διαδικασία.

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης, ενώ για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των αιτήσεων θα πρέπει να απευθύνεστε στον ΟΛΠ, ο οποίος και οργανώνει την όλη διαδικασία. 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η προκήρυξη (αρχείο pdf 622 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved