ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις τακτικού προσωπικού Επιστροφή    
17 αξιωματικοί στο Λιμενικό Σώμα (19/8/06)
 


Αθήνα 19.8.2006, 17:45
Διαγωνισμό για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα 17 Αξιωματικών Τεχνικών, ανδρών και γυναικών, με το βαθμό του Ανθυποπλοιάρχου, προκηρύσσει το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις και δικαιολογητικα απευθείας στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας (Διεύθυνση
Προγραμματισμού Οργάνωσης και Εκπαίδευσης, Τμήμα Α', Υψηλάντου 109, 2ος όροφος, Πειραιάς), το αργότερο μέχρι και την 8 Σεπτεμβρίου 2006 και ώρες 08:00 – 15:00.

Η πλήρωση των θέσεων θα γίνει από πτυχιούχους Ανωτάτων Πολυτεχνικών Σχολών των παρακάτω ειδικοτήτων:
- Ναυπηγού Μηχανολόγου Μηχανικού (8)
- Μηχανολόγου Μηχανικού (2)
- Μηχανικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών – Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων (2)
- Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Μηχανικού Υπολογιστών (2)
- Πολιτικού Μηχανικού (3)

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τα ακόλουθα προσόντα:
α) Να είναι Έλληνες πολίτες, εγγεγραμμένοι/ες στα Μητρώα Αρρένων ή Δημοτολόγια της Χώρας και ηλικίας μέχρι τριάντα ετών, όριο που θεωρείται ότι συμπληρώνεται κατά την 31η Δεκεμβρίου 2006 (δηλ. να έχουν γεννηθεί από 01-01-1976 και μετά).
β) Να έχουν υγεία και άρτια σωματική διάπλαση, που διαπιστώνονται από την αρμόδια υγειονομική επιτροπή κατάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 133/02 (Α΄ 109).
Ειδικά καθορίζεται ότι οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70 μ. και οι γυναίκες τουλάχιστον 1,68 μ. αμφότεροι χωρίς υποδήματα.
γ) Οι άνδρες να είναι στρατολογικά τακτοποιημένοι (δηλ. να έχουν υπηρετήσει ή να υπηρετούν ή να βρίσκονται νόμιμα εκτός στρατεύματος). Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό όσοι έχουν υπηρετήσει για λόγους συνείδησης άοπλη θητεία ή εναλλακτική πολιτική κοινωνική υπηρεσία σύμφωνα με την νομοθεσία (αρθ. 18-25) του Ν. 2510/97 (Α΄ 136). Οι μη έχοντες εκπληρώσει τη στρατιωτική τους θητεία δηλώνουν σε υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι έχουν πίστη στο Σύνταγμα, αφοσίωση στην πατρίδα και δεν πρεσβεύουν θρησκευτικές δοξασίες που εμποδίζουν την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
δ) Να μην έχουν νομικό κώλυμα.
ε) Να έχουν πτυχίο Ανώτατης Πολυτεχνικής Σχολής (Πανεπιστημιακός Τομέας), σύμφωνα με τις ειδικότητες της παρ. 2 της παρούσης, της ημεδαπής ή πτυχίο αντίστοιχο και ισότιμο Σχολής της αλλοδαπής.
στ) Να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: i) επεξεργασία κειμένων, ii) υπολογιστικά φύλλα, iii) υπηρεσίες διαδικτύου.

Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε τα την πλήρη προκήρυξη και το έντυπο της αίτησης.

 

 

 2 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η αίτηση (αρχείο pdf 120 kb)
Η προκήρυξη (αρχείο pdf 149 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved