ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  ΦΑΚΕΛΟΣ | Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2023 Επιστροφή    
ΠΡΟΣ ΒΟΛΗ: Καθυστερήσεις στον γραπτό διαγωνισμό

Proslipsis.gr | Αθήνα 18.02.2022, 05:52

Του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Φτάσαμε έξι μήνες πριν από τον Σεπτέμβριο, που σύμφωνα με τις εξαγγελίες του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη θα διεξαχθεί ο πρώτος μετά από 14 χρόνια «αγρανάπαυσης» γραπτός διαγωνισμός από και υπό το ΑΣΕΠ, και ούτε φωνή ούτε ακρόαση, σε μια στιγμή που κανονικά θα έπρεπε να έχει δοθεί στους ενδιαφερόμενους η εξεταστέα ύλη για να ξεκινήσουν το διάβασμα. Μόνο διαβεβαιώσεις και η είδηση ότι στο έργο της προετοιμασίας του διαγωνισμού, του πιό αξιόπιστου συστήματος αξιολόγησης προσωπικού του δημόσιου τομέα, συμμετέχει και το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ως λαός διαπρέπων στο παρά πέντε, θα μας επιτρέψετε να καλλιεργούμε βάσιμες υποψίες ότι θα ξαναγίνουμε για μια ακόμη φορά στο ίδιο έργο θεατές: Θα τρέχουμε την τελευταία στιγμή και δεν θα φτάνουμε. «Τι έχεις Γιάννη - τι είχα πάντα» δηλαδή.

Ας ετοιμάζει σιγά σιγά τις δικαιολογίες του ο καθ' ύλην αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών, που ενώ έχει επιδείξει ιδιαίτερη σπουδή για τον έτερο διαγωνισμό της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης (ανάλογο των... φωτογραφήσεών του*), δεν φαίνεται να έχει συναίσθηση τι εστί γενικός γραπτός διαγωνισμός.

* Οι φωτογραφίες του κ. Βορίδη, όπως αυτές αποτυπώνονται στα δελτία Τύπου, είναι μακράν οι πιό προσεγμένες και καλλιτεχνικές μεταξύ των υπουργών.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved