ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Eδώ Πανεπιστήμιο Επιστροφή    
Λειτουργία Μονάδας Ασφάλειας και Προστασίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Proslipsis.gr | Αθήνα 7.10.2021, 07:35

Στην προσωρινή ρύθμιση θεμάτων που αφορούν το επίπεδο λειτουργίας, τη δομή και τη διάρθρωση της συσταθείσας Μονάδας Ασφάλειας και Προστασίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, προχώρησε το πρυτανικό συμβούλιο του Ιδρύματος.

Σύμφωνα με την απόφαση, η συσταθείσα με την παρ. 1 του άρθρου 14 του ν. 4777/2021 Μονάδα Ασφάλειας και Προστασίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών λειτουργεί ως αυτοτελής μονάδα σε επίπεδο Τμήματος και υπάγεται απευθείας στον Πρύτανη. Σε αυτήν τοποθετούνται, με απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου, διοικητικοί υπάλληλοι του Ιδρύματος (μόνιμοι και αορίστου χρόνου), ένας εκ των οποίων (κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ) αναλαμβάνει καθήκοντα Προϊσταμένου Τμήματος.

Στην περίπτωση που για την εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος δεν επαρκεί η στελέχωση του με μόνιμο ή με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου διοικητικό προσωπικό του Ιδρύματος, εφαρμόζονται τα διαλαμβανόμενα στην παρ. 3 του άρθρου 14 του ν. 4777/2021.

Η απόφαση δημοσιεύεται στην Εφημερίδα τςη Κυβερνήσεως, τεύχος Β' αρ. 4596|2021.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved