ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Eδώ Πανεπιστήμιο Επιστροφή    
Πανεπιστήμιο Αθηνών | Ο Κανονισμός του Εργαστηρίου Αστροφυσικής

Proslipsis.gr | Αθήνα 7.10.2021, 18:42

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών ενέκρινε τον εσωτερικό κανονισμό του Εργαστηρίου Αστροφυσικής του Τομέα Αστροφυσικής, Αστρονομίας και Μηχανικής του Τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΕΚΠΑ. 

Σκοπός του Εργαστηρίου Αστροφυσικής είναι η κάλυψη σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο των ερευνητικών και διδακτικών αναγκών του Τομέα Αστρονομίας, Αστρονομίας και Μηχανικής, ιδίως στην περιοχή της Αστροφυσικής.

Το Εργαστήριο αποβλέπει στην κάθε μορφής συνεργασία με εγχώριους και Διεθνείς Οργανισμούς, καθώς και με διακρατικούς φορείς, δημόσιους και ιδιωτικούς. Στους στόχους του εντάσσεται, επίσης, η συνεργασία με αντίστοιχα Εργαστήρια, Ερευνητικά Κέντρα, συναφείς κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς και ακαδημαϊκά Ιδρύματα ελληνικά και της αλλοδαπής.

Στις κύριες επιδιώξεις του ανήκουν, μεταξύ άλλων, η ανάληψη - αυτοτελώς ή από κοινού με άλλους φορείς - ερευνητικών προγραμμάτων, η διοργάνωση επιστημονικών εκδηλώσεων (ημερίδων και συνεδρίων), η διοργάνωση ή/και υποστήριξη Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών, η έκδοση επίτομων έργων, επιστημονικών σειρών και επιστημονικών περιοδικών, καθώς και η πρόσκληση σημαντικών Ελλήνων και ξένων επιστημόνων που υπηρετούν το αντικείμενο Αστρονομίας, Αστρονομίας και Μηχανικής.

Η σχετική απόφαση δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τεύχος Β' αρ. 4624|2021.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved