ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Eδώ Πανεπιστήμιο Επιστροφή    
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Μνημόνιο συνεργασίας με Πανεπιστήμιο του Μαρόκου

Proslipsis.gr | Αθήνα 21.06.2022, 17:38

Στο πλαίσιο της διεθνούς ακαδημαϊκής συνεργασίας, της εξωστρέφειας αλλά και της διεθνοποίησης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ αυτού και του Cadi Ayyad University, Marrakech, Morocco, ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα, με πλέον των 100.000 φοιτητών. 

Το Μνημόνιο Συνεργασίας αναφέρεται στην ακαδημαϊκή και ερευνητική συνεργασία των δύο Ιδρυμάτων και υπογράφηκε το Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 μεταξύ του Προέδρου του ΕΑΠ Καθηγητή Οδυσσέα-Ιωάννη Ζώρα και του Κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών του Cadi Ayyad University (ως εκπροσώπου του Προέδρου του Πανεπιστήμιου) Professor El Mouden El Hassan, παρουσία του Κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ Καθηγητή Ιωάννη Καλαβρουζιώτη.

O Κοσμήτορας του Cadi Ayaad University παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου του στην πρόσφατη τελετή επιτιμοποίησης της Α.Θ.Π. Οικ. Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου σε Επίτιμο Καθηγητή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στον τομέα της Διαχείρισης Περιβάλλοντος, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών, ενώ ο ίδιος θα επισκεφθεί τις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και την Σχολή Θετικών επιστημών και Τεχνολογίας στην Πάτρα, ώστε να συζητηθούν με τα μέλη ΔΕΠ της Σχολής ερευνητικές πρωτοβουλίες για το άμεσο μέλλον. 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved