ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Eδώ Πανεπιστήμιο Επιστροφή    
Βιωματικό εργαστήριο για γονείς παιδιών με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος
 
Proslipsis.gr | Αθήνα 31.03.2024, 20:27

«Μαθαίνοντας μαζί» είναι το θέμα βιωματικού εργαστηρίου για γονείς παιδιών με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ), που θα υλοποιήσει το Εργαστήριο Ειδικής Αγωγής και Συμβουλευτικής της Οικογένειας του Πανεπιστημίου Αθηνών από 1 έως 15 Απριλίου 2024.

Η Καθηγήτρια Αγγελική Γενά, Διευθύντρια του Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής και Συμβουλευτικής της Οικογένειας, καθώς και άλλοι συνεργάτες του Εργαστηρίου, ανταποκρινόμενοι στην επιτακτική ανάγκη των γονέων παιδιών με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ) για γνώση και πληροφόρηση, προκειμένου να μπορούν να διεκδικήσουν ένα υψηλότερο επίπεδο θεραπευτικών υπηρεσιών για τα παιδιά τους, διοργανώνει, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ωνάση, το Βιωματικό Εκπαιδευτικό Εργαστήριο «Μαθαίνοντας μαζί», ένα πρόγραμμα έγκυρης πληροφόρησης και ευαισθητοποίησης για γονείς παιδιών με ΔΑΦ.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί σε μία ωριαία συνάντηση και δύο τρίωρες, στο Αμφιθέατρο του Διδασκαλείου Νέας Ελληνικής Γλώσσας, στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 1 Απριλίου στις 19:00 – 20:00 και Δευτέρα 8 και 15 Απριλίου στις 17:30-20:30.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://special.eds.uoa.gr.


ΠΙΝΑΚΑΣ
Οι ενότητες του Εργαστηρίου

- 1η συνάντηση: Εγγραφές και Παρουσίαση του Εργαστηρίου
- 2η συνάντηση: «Τι είναι ο αυτισμός; Τι γνωρίζω; Τι προσδοκώ από τις συναντήσεις μας;» (Σεμιναριακή Διάλεξη και Βιωματικές Ασκήσεις)
- 3η συνάντηση: Αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεων – Συστημική Ανάλυση της Συμπεριφοράς – Νατουραλιστικό μοντέλο (Σεμιναριακή Διάλεξη)
- Διαχείριση συμπεριφοράς – Κλείσιμο σεμιναρίου με θεωρητικό σκέλος & βιωματικές ασκήσεις (Σεμιναριακή - Διάλεξη & Βιωματικές Ασκήσεις)


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved