ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Eδώ Πανεπιστήμιο Επιστροφή    
ΕΚΠΑ | Διαδικτυακή εκδήλωση: Πώς αλλάζει ο ψηφιακός μετασχηματισμός το Μάρκετινγκ

Proslipsis.gr | Αθήνα 07.05.2024, 11:05 

Το Executive MBA του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), στο πλαίσιο των δράσεων Business Events, θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Πώς αλλάζει ο ψηφιακός μετασχηματισμός το Μάρκετινγκ; Παραδείγματα από την αγορά» (How is digital transformation changing Marketing? Examples from the industry), την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 και ώρα 18:30.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, ο ψηφιακός μετασχηματισμός (Digital Transformation) είναι μια εσωτερική διαδικασία που έχει ενταθεί τα τελευταία χρόνια στην πλειοψηφία των εταιριών, ως μια αναγκαία λύση για να προσαρμοστούν στα σύγχρονα δεδομένα που φέρνει η εξέλιξη της τεχνολογίας. Η γρήγορη προσαρμογή και ευελιξία των εταιριών με τη χρήση στρατηγικών και ικανοτήτων στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών και εργαλείων, όπως μεταξύ άλλων των business analytics και του artificial intelligence (AI), μπορεί να εδραιώσει ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. 

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός επηρεάζει τόσο τις διαδικασίες όσο και τους ρόλους, τις αρμοδιότητες, τα καθήκοντα των επιμέρους τμημάτων και ομάδων συνεργατών στο περιβάλλον εργασίας, ενώ επιδρά άμεσα και στον τρόπο που η εταιρία συνεργάζεται με τους εξωτερικούς φορείς, τους προμηθευτές και εν τέλει τους πελάτες της.

Πιο συγκεκριμένα στον τομέα του Μάρκετινγκ, ο ψηφιακός μετασχηματισμός αφορά κυρίως στην υιοθέτηση ψηφιακών (digital) εργαλείων και media προκειμένου ένα brand να στοχεύσει, να επικοινωνήσει και εν τέλει να αξιολογηθεί το αποτέλεσμα μιας προϊοντικής επικοινωνίας πιο ολοκληρωμένα. Αυτό επιτυγχάνεται κατά βάση με την προσαρμογή του οργανισμού στο να χτίσει μια στρατηγική που θα βοηθήσει σταδιακά στη μεταφορά πόρων και εστίασης από το «παραδοσιακό μάρκετινγκ» σε αυτό που πλέον ονομάζεται «ψηφιακό μάρκετινγκ». Είναι μια αναγκαία λύση για να θωρακιστεί ένας οργανισμός από τις ταχύτατα εξελισσόμενες ψηφιακές προκλήσεις και αλλαγές, επιτυγχάνοντας μια πιο αποτελεσματική στόχευση της επικοινωνίας σε υφιστάμενους και δυνητικούς καταναλωτές.

Κατά τη διάρκεια της εισήγησής τους, οι ομιλητές θα χρησιμοποιήσουν παραδείγματα από την αγορά για να ενισχύσουν τη σημασία του ψηφιακού μετασχηματισμού στο Μάρκετινγκ.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι:
Δημήτρης Δρόσος, Επίκουρος Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Γιάννης Μηλιώνης, Director Commercial Portfolio, Coca-Cola 
Θωμάς Αλεξόπουλος, Senior Brand Manager, Mondelez International 
Χρυσούλα Κουτσούρη, Product Manager Radiology, Bayer

Η εκδήλωση του Executive MBA του ΕΚΠΑ θα διεξαχθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Webex. Εφόσον εγγραφείτε, την Τρίτη 14 Μαΐου 2024 θα σας σταλεί ο σύνδεσμος για τη συμμετοχή σας σε αυτήν.
Μέχρι την ημερομηνία πραγματοποίησης της εκδήλωσης μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος https://emba.ba.uoa.gr, για να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες.

Πληροφορίες:
Κτήριο: Γρυπάρειο Μέγαρο, Σοφοκλέους 1 & Αριστείδου, 5oς Όροφος, γραφείο 508, Αθήνα 10559
Τηλέφωνο:  +30 210 368 9415, +30 210 368 9486
E-mail: emba@ba.uoa.gr
Web site: https://emba.ba.uoa.gr/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/executive-mba-ekpa
YouTube: https://www.youtube.com/@ExecutiveMBA-EKPA
Facebook: https://www.facebook.com/executive.mba.ekpa 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved