ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Eδώ Πανεπιστήμιο Επιστροφή    
Πανεπιστήμιο Πειραιώς: Διετές πρόγραμμα οδηγεί σε άδεια συμβούλου επιχειρήσεων

Proslipsis.gr | Αθήνα 06.06.2024, 08:45

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς προσφέρει το CSAP Mastering Program, στο Συστημικό Management, επιδοτούμενο με πιστοποίηση, το οποίο μπορείται να παρακολουθήσετε χωρίς να απασχολείστε από την εργασία σας.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, πρόκειται για πρόγραμμα - γέφυρα εξωστρέφειας προς την αγορά, καθώς το Συστημικό - Ολιστικό Management είναι σύγχρονο και απαραίτητο σήμερα. Οι άμεσες και αποτελεσματικές εφαρμογές του στην πράξη δεν προσφέρονται από κανένα άλλο ίδρυμα της χώρας.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια δύο έτη και το κόστος για τους σπουδαστές ανέρχεται στα 1.980 ευρώ, με την επιδότηση. Το πραγματικό κόστος του ανέρχεται στα 12.000 ευρώ και επιδοτείται από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς διότι δεν αμείβονται οι εισηγητές.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος δύνανται να λάβουν Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Συμβούλου Επιχειρήσεων από το Διοικητικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Περισσότερες πληροφορίες: https://csap.gr.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved