ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Eδώ Πανεπιστήμιο Επιστροφή    
Πανεπιστήμιο Πατρών: Ίδρυση Εργαστηρίου Οικονομικών της Στρατηγικής, της Καινοτομίας και της Αειφορίας

Proslipsis.gr | Αθήνα 13.06.2024, 17:13

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών ενέκρινε την ίδρυση Εργαστηρίου Οικονομικών της Στρατηγικής, της Καινοτομίας και της Αειφορίας (Laboratory of Economics of Strategy, Innovation & Sustainability - LENS Lab) του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου, καθώς και τον Εσωτερικό 
Κανονισμό του.

Το Εργαστήριο έχει ως αποστολή:
1. Την υψηλού επιπέδου διεπιστημονική έρευνα σε θέματα σχετικά με τα γνωστικά του αντικείμενα, την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, την ανάπτυξη της τεχνογνωσίας που δημιουργείται από ερευνητικές ομάδες με κοινά ή συμπληρωματικά ερευνητικά ενδιαφέροντα αλλά και η συνεισφορά στην κάλυψη ερευνητικών και εκπαιδευτικών αναγκών της ακαδημαϊκής μονάδας όπου εντάσσεται.

2. Την κάλυψη των εκπαιδευτικών και ερευνητικών αναγκών των Προγραμμάτων Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Σπουδών άλλων Τμημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών, εφόσον τούτο είναι δυνατό και ζητείται από τα τμήματα αυτά, σε θέματα που εμπίπτουν στο γνωστικό αντικείμενο του Εργαστηρίου.

Η απόφαση
Η απόφαση δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τεύχος Β' αρ. 2887/2024. 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved