ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Φάκελος: ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 Επιστροφή    
Εκλογές 2023: Ραδιοτηλεοπτικός χρόνος και χρηματοδότηση κομμάτων στο επίκεντρο της διευρυμένης Διακομματικής Επιτροπής

Proslipsis.gr | Αθήνα 12.06.2023, 19:22

Συνεδρίασε τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, με διευρυμένη σύνθεση, η Διακομματική Επιτροπή Βουλευτικών Εκλογών, υπό την Προεδρία της Υπηρεσιακής Υπουργού Εσωτερικών, καθηγήτριας κ. Καλλιόπης Σπανού. 

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν εκπρόσωποι δώδεκα συνολικά κομμάτων που πληρούν τις προϋποθέσεις, όπως αυτές ορίζονται στην κείμενη νομοθεσία.

Οι συμμετέχοντες εκπρόσωποι ενημερώθηκαν για την κατανομή του ραδιοτηλεοπτικού χρόνου και της εκλογικής χρηματοδότησης των κομμάτων καθώς και για ζητήματα που αφορούν στην εκλογική διαδικασία και κυρίως στον τρόπο μετάδοσης των αποτελεσμάτων.
 
Παράλληλα, δόθηκε η δυνατότητα στα επτά κόμματα που συμμετείχαν για πρώτη φορά στη Διακομματική Επιτροπή να καταθέσουν τις απόψεις τους και να υποβάλουν προτάσεις για τη βελτίωση των εκλογικών διαδικασιών.
 
Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Δημήτρης Γαλαμάτης, ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) Αθανάσιος Κουτρουμάνος, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved