ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις εποχικού προσωπικού Επιστροφή    
Πρόσληψη επικουρικού προσωπικού στο ΕΚΚΑ (19/9/2012)

 

Αθήνα 19.9.2012, 23:47

Το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην Αθήνα ανακοινώνει ότι καταρτίζονται κατάλογοι επικουρικού προσωπικού κατά κλάδο και καλεί όσους ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΚΑ (Βασιλίσσης Σοφίας 135 και Ζαχάρωφ ΤΚ11521 Αθήνα) ή να την αποστείλουν ταχυδρομικώς με απόδειξη.

Οι κλάδοι για τους οποίους καταρτίζονται κατάλογοι επικουρικού προσωπικού είναι:
- ΠΕ Κοινωνικής Διοίκησης με κατεύθυνση την Κοινωνική Εργασία
- ΠΕ Ψυχολόγων
- ΠΕ Ειδικής Αγωγής Παιδαγωγοί
- ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας
- ΤΕ Πληροφορικής
- ΔΕ Αδελφών Νοσοκόμων
- ΔΕ Κοινωνικών Φροντιστών - Επιμελητών Πρόνοιας
- ΔΕ Βρεφονηπιοκόμων
- ΔΕ Πληροφορικής

Στους καταλόγους αυτούς εγγράφονται όσοι κατέχουν αντίστοιχο τίτλο σπουδών και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (όπου απαιτείται).

Για την πρόσληψη (σύμφωνα με τη διάταξη παρ. 5 του άρθρου 6 του ν. 4052/2012 ) λαμβάνεται υπόψη η ανεργία σε ποσοστό 40% και η εμπειρία σε ποσοστό 60%. Η προτεραιότητα μεταξύ των ανέργων καθορίζεται από τη σειρά εγγραφής τους στα μητρώα επιδοτούμενων ανέργων του ΟΑΕΔ. Η εμπειρία αποδεικνύεται με βεβαίωση υπηρεσίας του οικείου φορέα, εφόσον έχει προσφερθεί στο δημόσιο τομέα, σε ΝΠΔΔ ή σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα, από βεβαίωση του εργοδότη με κατάθεση των αντίστοιχων ενσήμων εργασίας του οικείου ασφαλιστικού φορέα εφόσον έχει προσφερθεί στον ιδιωτικό τομέα και από βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα εφόσον ο ενδιαφερόμενος έχει ιδιωτεύσει.

Οι υποψήφιοι που εγγράφονται στους καταλόγους του Επικουρικού προσωπικού δεν μπορούν να παραμείνουν στον κατάλογο πέραν του επόμενου έτους από το έτος εγγραφής τους. Με δεδομένο την τροποποίηση της διάταξης που επήλθε με το νόμο 4052/2012 αλλάζουν οι προϋποθέσεις πρόσληψης επικουρικού προσωπικού, οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί για εγγραφή στους καταλόγους επικουρικού προσωπικού για κάλυψη αναγκών του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης ( ΕΚΚΑ) δεν ισχύουν.

Οι αιτήσεις που υποβληθούν εκ νέου ή αυτές που θα κατατεθούν για πρώτη φορά θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας
2. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών
3. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ( όπου απαιτείται )
4. Υπεύθυνη δήλωση η οποία χορηγείται από την υπηρεσία ή θα αναζητηθεί στην ιστοσελίδα μας
5. Βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ, από την οποία θα προκύπτει ο χρόνος εγγραφής του ενδιαφερόμενου στα μητρώα των επιδοτούμενων ανέργων.
6. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφα των δικαιολογητικών όπως αναφέρονται στις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 6 του Ν.4052/2012 και αναφέρονται παραπάνω.

Το επικουρικό προσωπικό κατά το χρόνο απασχόλησής του, είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και αμείβεται σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου των ίδιων φορέων. Οι ενδιαφερόμενοι των παραπάνω κλάδων μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για έναν μόνο κλάδο. Η αξιολόγηση των αιτήσεων αρχίζει μετά την εγκριτικά απόφαση , αιτήσεις που θα υποβληθούν μετά την εγκριτική απόφαση δεν αξιολογούνται, αλλά παραμένουν στον κατάλογο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www . ekka . org . gr (προκηρύξεις-επικουρικό προσωπικό).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved