ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Σύμβουλοι στο ΤΕΙ Σερρών

 

Αθήνα 18.10.2010, 19:00

Ο Ειδικός Λογαριασμός του ΤΕΙ Σερρών ανακοινώνει ότι θα προσλάβει τρεις συμβούλους υποστήριξης, στα πλαίσια υλοποίησης της Πράξης «ΜΟΔΙΠ του ΤΕΙ Σερρών - ΑΠ2 » MIS 299518 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Συγκεκριμένα θα καλυφθούν:

* Δύο θέσεις επιστημόνων πληροφορικής ή συναφούς τεχνολογικής ή θετικής κατεύθυνσης Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ με αμοιβή δεκαεπτά χιλιάδες τετρακόσια ευρώ (17.400 € ) συνολικά, για τον καθένα.
Απαιτούμενα προσόντα:
1. Πτυχίο ή δίπλωμα Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή Μηχανικού Υπολογιστών ή άλλου Τμήματος Σχολής θετικών Επιστημών στην επιστήμη των Υπολογιστών και της Πληροφορικής από Τμήματα Πανεπιστημίων ή Τ.Ε.Ι της ημεδαπής ή ισότιμων Τμημάτων της αλλοδαπής.
2. Εμπειρία και γνώσεις σε θέματα σχεδιασμού, ανάπτυξης , ελέγχου διαδικτυακών πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών πληροφορικής. Οι υποψήφιοι που θα κληθούν σε συνέντευξη από την επιτροπή αξιολόγησης θα πρέπει να είναι σε θέση να παρουσιάσουν συγκεκριμένα σχετικά αποτελέσματα (που οι ίδιοι θεωρούν ως τα πιο αξιόλογα)  από τη δική τους αυτοδύναμη επαγγελματική δραστηριότητα ή /και από τη συμμετοχή τους σε ομάδες έργων, στις οποίες οι ίδιοι είχαν αποδεδειγμένα κύρια συμμετοχή.
Συνυπολογιζόμενα προσόντα:
1. Μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών σε θέματα σχεδιασμού και ανάπτυξης πληροφοριακών συστημάτων ή /και σε διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας ή / και στατιστικής ανάλυσης.
2. Η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
3. Η εμπειρία στην ανάλυση προβλημάτων και εντοπισμό σφαλμάτων σε εφαρμογές και ρυθμίσεις λειτουργικών συστημάτων.
4. Αναπτυγμένη ικανότητα διαπροσωπικής επικοινωνίας και ικανότητας εργασίας σε περιβάλλον ομάδας
5. Η εμπειρία στη συγγραφή τεχνικών εγχειριδίων και σε δραστηριότητες εκπαίδευσης και ενημέρωσης χρηστών για την χρήση εφαρμογών και συστημάτων πληροφορικής.
6. Η δυνατότητα χρήσης εργαλείων ανάπτυξης ανοικτού κώδικα.

* Μία θέση επιστήμονα Οικονομικής ή Διοικητικής ή Τεχνολογικής κατεύθυνσης ,πτυχιούχος Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ, για την οργανωτική, διοικητική και τεχνική υποστήριξη υλοποίησης του έργου με αμοιβή δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ (15.000€) συνολικά.
Απαιτούμενα προσόντα:
1. Πτυχίο Οικονομικής ή Διοικητικής ή Τεχνολογικής κατεύθυνσης ή άλλος ισοδύναμος τίτλος σπουδών αντίστοιχης ειδικότητας από Τμήματα Πανεπιστημίων ή Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμων της αλλοδαπής.
2. Επαγγελματική εμπειρία και γνώσεις σε θέματα οργανωτικής, διοικητικής και τεχνικής υποστήριξης υλοποίησης έργων ή/και λειτουργίας μονάδων παροχής υπηρεσιών ή /και σχεδιασμού και ανάπτυξης συστημάτων διασφάλισης ποιότητας.
3. Πολύ καλή γνώση βασικών προγραμμάτων Η/Υ (εφαρμογών γραφείου) και χρήσης εφαρμογών συστημάτων πληροφορικής.
 Συνυπολογιζόμενα προσόντα:
1. Μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών σε θέματα σχετικά με το αντικείμενο  απασχόλησης και ιδιαίτερα σε θέματα διοίκησης έργων ή/ και διασφάλισης ποιότητας ή /και στατιστικής ανάλυσης.
2.  Η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
3. Αναπτυγμένη ικανότητα διαπροσωπικής επικοινωνίας και ικανότητας εργασίας σε περιβάλλον ομάδας
4.  Η εμπειρία στη συγγραφή τεχνικών εγχειριδίων και σε δραστηριότητες εκπαίδευσης και ενημέρωσης χρηστών για την χρήση εφαρμογών και συστημάτων πληροφορικής.

Οι αιτήσεις κατατίθενται στην Επιτροπή Εκπαίδευσης και Ερευνών του ΤΕΙ Σερρών, Τέρμα Μαγνησίας, Τ.Κ. 62124, Σέρρες μέσα σε δέκα (17) ημέρες από την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσης (δηλ. έως 01-11-2010).
Αντίγραφα της προκήρυξης δίνονται από τη Γραμματεία της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών του ΤΕΙ στις εργάσιμες ημέρες & ώρες. (Κτίριο Διοίκησης ΤΕΙ, Τέρμα Μαγνησίας, Σέρρες). Πληροφορίες παρέχονται στο τηλ.: 23210-49168.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved