ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Θέσεις στο Μητρώο Εκπαιδευτών του Πανεπιστημίου Αιγαίου

 

Αθήνα 3.2.2011, 18:02

Ο Ειδικός Λογαριασμός Έρευνας του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλεί τους ενδιαφερόμενους να ενταχθούν στο Μητρώο Εκπαιδευτών που δημιουργεί.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Εκπαίδευση αλλοδαπών και παλιννοστούντων μαθητών» και ειδικότερα της δράσης 7 με τίτλο «Σύνδεση Σχολείου και Οικογένειας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2007‐2013» (Ε.Π.Ε.Δ.Β.Μ.) του ΕΣΠΑ (2007‐2013), το οποίο συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους, και σύμφωνα με την από 39/22.07.2010 απόφαση του Ειδικού Επταμελούς Οργάνου της Επιτροπής Ερευνών, ανακοινώνει την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συγκρότηση Μητρώου Επιμορφωτών, οι οποίοι θα αξιοποιηθούν για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών και τη διδασκαλία των ελληνικών ως δεύτερη γλώσσας στους γονείς.

Καλούνται να υποβάλλουν αίτηση και να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να συμπεριληφθούν στο Μητρώο Εκπαιδευτών, όσοι και όσες ενδιαφερόμενοι διαθέτουν σχετικούς μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών και αποδεδειγμένη εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων στα επιστημονικά πεδία:
- Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης
- Κοινωνιολογία της Οικογένειας
- Διαπολιτισμικές Σπουδές με έμφαση στη Διαπολιτισμική Συμβουλευτική
- Πολιτισμικές Σπουδές
- Διδακτική της ελληνικής γλώσσας ως δεύτερης γλώσσας

Η επιλογή των επιμορφωτών θα πραγματοποιηθεί με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: α) αποδεδειγμένη εμπειρία στην επιμόρφωση εκπαιδευτικών και β) τεκμηριωμένη γνώση και εμπειρία στα αντικείμενα στα οποία θα επιμορφώσουν τους εκπαιδευτικούς.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν μέχρι τις 20/2/2011 και έως τις 14:00, τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
1. Αίτηση
2. Βιογραφικό σημείωμα
3. Αντίγραφα τίτλων σπουδών
4. Στοιχεία που να αποδεικνύουν την αντίστοιχη επαγγελματική εμπειρία.

Η υποβολή του φακέλου υποψηφιότητας πρέπει να γίνει με συστημένη επιστολή ή απευθείας κατάθεση στο γραφείο πρωτόκολλου στη Διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Ειδικός Λογαριασμός Έρευνας, Λόφος Πανεπιστημίου - Κτίριο Διοίκησης, Μυτιλήνη 81100 υπ’ όψιν κας Αγγελικής Λουϊζου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 210‐6492212 (Κορίνα Πατσοπούλου), και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kpat@aegean.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved