ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
12 γραμματείς και 2 τεχνικοί σε επτά πόλεις (21/5/06)


Αθήνα 21.5.2006, 08:47
Η Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα πλαίσια υλοποίησης του έργου "Ένταξη τσιγκανοπαίδων στο σχολείο", το οποίο εκτελείται στο πλαίσιο του ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ, θα προσλάβει με σύμβαση έργου δώδεκα γραμματείς και δύο τεχνικούς για να στελεχώσουν την Κεντρική και τις Περιφερειακές γραμματείες του έργου, ως εξής:

* 4 γραμματείς για την Κεντρική Γραμματεία (έδρα Βόλος)
* 1 άτομο για την Γραμματεία Περιφέρειας Θεσσαλίας (έδρα Βόλος)
* 1 άτομο για την Γραμματεία Περιφέρειας Αττικής & Αιγαίου (έδρα Αθήνα)
* 1 άτομο για την Γραμματεία Περιφέρειας Ηπείρου – Επτανήσων – Αιτωλοακαρνανίας (έδρα Ιωάννινα)
* 1 άτομο για την Γραμματεία Περιφέρειας Θράκης (έδρα Αλεξανδρούπολη)
* 1 άτομο για την Γραμματεία Περιφέρειας Μακεδονίας (έδρα Θεσσαλονίκη)
* 1 άτομο για την Γραμματεία Περιφέρειας Κρήτης (έδρα Ρέθυμνο)
* 1 άτομο για την Γραμματεία Περιφέρειας Πελοποννήσου (έδρα Πάτρα)
* 1 άτομο για την Γραμματεία Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (έδρα Αθήνα)

Επίσης, θα προσληφθούν:

* 2 τεχνικοί για την κάλυψη των αναγκών που θα προκύψουν από την εκτέλεση του φυσικού αντικειμένου του έργου (έδρα Βόλος).

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις των γραμματέων πρέπει να είναι Πτυχιούχοι Τμημάτων ΑΕΙ ή ΤΕΙ σχετικών με τους τομείς της διοίκησης και της οικονομίας και σε περίπτωση έλλειψης σχετικών αιτήσεων τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου. Επίσης, πρέπει να έχουν αποδεδειγμένη γνώση βασικών προγραμμάτων Η/Υ (Windows, Word, Excel κ.λ.π.), γνώση διαδικασιών πλοήγησης στο διαδίκτυο (Internet) και εμπειρία διαχείρισης σχετικού πληροφοριακού υλικού καθώς και αποδεδειγμένη καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Στα ανωτέρω προσόντα θα συνυπολογισθούν, και η προϋπηρεσία στο ίδιο ή σε ανάλογο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΕΠΕΑΕΚ, η αποδεδειγμένη, πέραν της Αγγλικής, γνώση άλλων ξένων γλωσσών καθώς και επιπλέον προσόντα ή τίτλοι σπουδών, εφόσον σχετίζονται με το συγκεκριμένο αντικείμενο του έργου.

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις των τεχνικών πρέπει να είναι πτυχιούχοι Τμημάτων ΑΕΙ ή ΤΕΙ, να έχουν γνώσεις FrontPage, DreamWeaver, Flash, κατασκευής ιστοσελίδων HΤΜL, CSS, δυνατότητα επεξεργασίας – προσαρμογής PHP και ASP code και γνώση MySQL, γνώσεις λειτουργικών συστημάτων MS Windows (όλες οι εκδόσεις) και Office (με έμφαση στην Access)και αποδεδειγμένη καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Στα ανωτέρω προσόντα θα συνυπολογιστεί και η προϋπηρεσία στο ίδιο ή σε ανάλογο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΕΠΕΑΕΚ, η γνώση προγραμματισμού Visual Basic.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν ή να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στην Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Αργοναυτών & Φιλελλήνων, 1ος όροφος, κτήριο 3, 38 221, Βόλος μέχρι και 31 Μαΐου τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Απαραίτητα δικαιολογητικά είναι η αίτηση, το αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, επικυρωμένα πτυχία, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας (αν υπάρχουν) και βεβαίωση ανεργίας (αν υπάρχει).

Η επιλογή θα γίνει με μοριοδότηση των ανωτέρω προσόντων. Οι δε συνεντεύξεις στις οποίες θα κληθούν οι υποψήφιοι θα γίνουν για τις περιοχές Αττικής, Πελοποννήσου Νήσων Αιγαίου και Κρήτης στην Αθήνα, για τις περιοχές Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων στο Βόλο και για τις περιοχές Μακεδονίας και Θράκης στη Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες παρέχονται κάθε εργάσιμη μέρα και ώρα από 12.00 έως 14.00 στο τηλ.:24210-74512 & 74516 (κ. Αναστασία Μανώλη).

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved