ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
2 πτυχιούχοι ΑΕΙ στο Πανεπιστημίο Θεσσαλίας (21/5/06)


Αθήνα 21.5.2006, 09:21
Δύο Επιστήμονες Μηχανικούς στα αντικείμενα Πληροφορικής, και Τηλεπικοινωνιών θα προσλάβει με σύμβαση ανάθεσης έργου η επιτροπή ερευνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προκειμένου να υλοποιήσει το έργο: «Σχεδιασμός και υλοποίηση υποδομών τηλεδιάσκεψης /τηλεπιμόρφωσης για την εκπαίδευση και δράσεις ηλεκτρονικής μάθησης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας».

Αντικείμενο του έργου είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση υποδομών τηλεδιάσκεψης /τηλεπιμόρφωσης για την εκπαίδευση και υλοποίηση δράσεων ηλεκτρονικής μάθησης και επιθυμητό προσόν θεωρείται η εμπειρία σε θέματα σύγχρονης και ασύγχρονης τηλε-εκπαίδευσης.

Απαιτούμενα προσόντα για τους υποψηφίους είναι το πτυχίο ΑΕΙ (ή αντίστοιχης σχολής του εξωτερικού) στο αντικείμενο της Πληροφορικής, και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Η αίτηση, το βιογραφικό σημείωμα, τα πιστοποιητικά σπουδών, και οι βεβαιώσεις προϋπηρεσίας αποστέλλονται με συστημένη επιστολή στο Κέντρο Δικτύου, Τηλεματικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Αργοναυτών και Φιλελλήνων, 3ος όροφος, Βόλος 38221) μέχρι και την 27/5/05 και στις ώρες από 12:00 έως 14:00.


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες των Δημοσίων Υπηρεσιών, στα γραφεία του Κέντρου Δικτύου Τηλεματικής του Πανεπιστημίου στο Βόλο, Αργοναυτών και Φιλελλήνων, 3ος όροφος και στο τηλέφωνο 24210 74722 (κος Αθαν. Καρασαϊνης).

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved