ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Υποψήφιος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (21/5/06)


Αθήνα 21.5.2006, 08:22
Το Εργαστήριο Γεωργικών Κατασκευών και Ελέγχου Περιβάλλοντος (EΓEΚΕΠ) του
Τµήµατος Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος (http://lacec.agr.uth.gr) του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας, ενδιαφέρεται να προσλάβει έναν υποψήφιο διδάκτορα πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για να εκπονήσει διδακτορική διατριβή στο γνωστικό αντικείµενο της προσοµοίωσης και βελτιστοποίησης κλίµατος θερµοκηπίων στην ευρύτερη επιστηµονική περιοχή των Γεωργικών Κατασκευών.

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα εργασθεί ως υπότροφος της Γενικής Γραµµατείας Έρευνας και Τεχνολογίας στα πλαίσια του Προγράµµατος Ενίσχυσης Ερευνητικού ∆υναµικού ΠΕΝΕ∆ 2003 στο ερευνητικό έργο µε τίτλο «Βελτιστοποίηση της διαχείρισης του κλίµατος σε µεσογειακά θερµοκήπια κατά τη χειµερινή περίοδο». Επίσης, θα συµµετέχει στις ερευνητικές, εκπαιδευτικές και διοικητικές δραστηριότητες του EΓEΚΕΠ, υποβοηθώντας στην συγγραφή προτάσεων στα πλαίσια χρηµατοδοτούµενων ερευνητικών προγραµµάτων, στην διδασκαλία µαθηµάτων και στην επίβλεψη διπλωµατικών εργασιών, στην τεχνική και διοικητική υποστήριξη του EΓEΚΕΠ.

Υποψήφιοι µπορεί να είναι Γεωπόνοι ή ∆ιπλωµατούχοι Μηχανικοί από Ελληνικό ΑΕΙ ή οµοταγές του εξωτερικού σε σχετικό αντικείµενο και κάτοχοι µεταπτυχιακού τίτλου σπουδών και πρέπει να έχουν ιδιαίτερες γνώσεις στις επιστηµονικές περιοχές της ανάπτυξης και βελτιστοποίησης προσοµοιωµάτων.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι ανοικτή έως 30 Μαίου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να απευθυνθούν στον Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Κίττα (email: ckittas@agr.uth.gr , τηλ: 24210 93158, 93160).

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved