ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Διευθυντής στο Τριφύλλειο Ίδρυμα Κυθήρων (21/5/06)


Αθήνα 21.5.06, 08:26
Το Τριφύλλειο Ίδρυμα Κυθήρων με έδρα την Αθήνα προκηρύσσει την θέση του διευθυντού ο οποίος θα είναι το ανώτατο εκτελεστικό όργανο, υπόλογος απέναντι στο διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος. Ο κύριος σκοπός του ιδρύματος είναι η χρηματοδότηση κοινωφελών έργων στα Κύθηρα.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι Έλληνες, πτυχιούχοι έως 55 ετών, να χειρίζονται πολύ καλά την αγγλική γλώσσα και να έχουν εμπειρία στην διοίκηση συναφών οργανισμών. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά την αγορά ακινήτων ώστε να είναι σε θέση να χειρίζονται και να αξιοποιούν την περιουσία του ιδρύματος. Σε πρώτη φάση ο υποψήφιος θα προσληφθεί με σύμβαση έργου ανάλογα με τα προσόντα και την εμπειρία του.

Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι η 30 η Ιουνίου 2006. Οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στην έδρα του Ιδρύματος, Θεμιστοκλεόυς 5 8 όροφος, Αθήνα, 210-3820293.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved