ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
10 ελεγκτές Ιατροί στο ΤΣΜΕΔΕ (23/5/06)


Αθήνα 23.5.2006, 09:07
Το Ταμείο συντάξεων μηχανικών και εργοληπτικών δημοσίων έργων (ΤΣΜΕΔΕ), πρόκειται να συνάψει σύμβαση με επτά ελεγκτές ιατρούς και τρεις νοσοκομειακούς ελεγκτές ιατρούς, οποιασδήποτε ειδικότητας, για τις ανάγκες των υπηρεσιών της περιφέρειας Αττικής.

Η σύμβαση θα διαρκέσει ένα χρόνο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την αίτηση τους με τα σχετικά δικαιολογητικά στο Τμήμα προσωπικού και γραμματείας του Ταμείου Κολοκοτρώνη 4, Αθήνα, 3ος όροφος, μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν είναι: έντυπη αίτηση, αντίγραφο ποινικού μητρώου, βεβαίωση του ιατρικού συλλόγου, πλήρες βιογραφικό σημείωμα και υπεύθυνη δήλωση ότι ο υποψήφιος δεν κατέχει άλλη έμμισθη θέση στο δημόσιο τομέα. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 210-3740266.

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved