ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Διαγωνισμοί ΕΕ για διορθωτές κειμένων ελληνικής και πορτογαλικής γλώσσας
 

 

Αθήνα 9.5.2013, 19:03

Διαγωνισμούς για την πρόσληψη διορθωτών κειμένων ελληνικής και πορτογαλικής γλώσσας διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO).

Ειδικότερα, οι διαγωνισμοί αυτοί αποσκοπούν στην κατάρτιση εφεδρικών πινάκων για την πλήρωση κενών θέσεων στα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και συγκεκριμένα στην Υπηρεσία Εκδόσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξεμβούργο.

Όπως αναφέρεται στην σχετική πρόσκληση (θα την βρείτε στα συνημμένα) απαιτείται τίτλος σπουδών μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, βαθμίδας που στη χώρα μας είναι άτυπη.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εγγραφούν ηλεκτρονικά και ακολουθώντας τη διαδικασία που αναφέρεται στον δικτυακό τόπο της EPSO, και ιδίως στις οδηγίες χρήσης της εγγραφής. Η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος (συμπεριλαμβανομένης της επικύρωσης) είναι η 11η Ιουνίου 2013, 12 το μεση­μέρι, ώρα Βρυξελλών.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την προσκληση.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η πρόσκληση (αρχείο pdf 426 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved