ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Τρία μέλη ΔΕΠ στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (3/12/06)


Αθήνα 3.12.2006, 15:33
Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ενδιαφέρεται για τη συγκρότηση τριμελούς επιτροπής για την αξιολόγηση των Τεχνικών Προσφορών των υποψηφίων αναδόχων στο πλαίσιο της διενέργειας του δημόσιου διεθνούς ανοιχτού διαγωνισμού: α) Για την προμήθεια τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, επικαιροποίησή τους, εκπόνηση υλικού για παρεμβάσεις συμβουλευτικής, εκπάιδευση ομάδας έργου και συνεργατών και β) Για τη στάθμιση του προμηθευόμενου υλικού.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μέλη ΔΕΠ βαθμίδας Καθηγητή ή Αναπληρωτή Καθηγητή τα οποία:
1. Δεν έχουν συνάψει άλλη συμφωνία ή δεν συνεργάζονται με μέλη του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.
2. Δηλώνουν υπεύθυνα ότι δεν συνεργάζονται ή δεν συνεργάστηκαν στο παρελθόν με εταιρείες ή φορείς παραγωγής λογισμικού ή πολυμέσων ή ανάπτυξης αντίστοιχων κριτηρίων στη διεθνή αγορά.

Σημειώνεται ότι το γνωστικό αντικείμενο των δύο τουλάχιστον από αυτούς πρέπει να άπτεται της Κοινωνικής Ψυχολογίας ή/και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Πρέπει επίσης από τα βιογραφικά σημειώματα να προκύπτει αποδεδειγμένη εμπειρία στη χρήση, στάθμιση ή κατασκευή ψυχομετρικών εργαλείων με έμφαση στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό. Το τρίτο μέλος της επιτροπής, επίσης μέλος ΔΕΠ των δύο βαθμίδων που προαναφέρθηκαν, πρέπει να διαθέτει γνωστικό αντικείμενο στη Στατιστική ή/και στην Ψυχομετρία και αποδεδειγμένη εμπειρία, που να προκύπτει από το βιογραφικό σημείωμα, στη χρήση πολυμέσων και λογισμικού στην εκπαίδευση.

Έργο της τριμελούς επιτροπής αξιολόγησης θα είναι η βαθμολόγηση των Τεχνικών Προσφορών των υποψηφίων αναδόχων που θα καταθέσουν προσφορά στο πλαίσιο του ανωτέρω δημόσιου διεθνούς ανοιχτού διαγωνισμού που θα διεξαχθεί για την υλοποίηση του υποέργου 2 (ΤΔΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ»), η σύνταξη εκθέσεων και η κατάθεσή τους στην Επιτροπή Προμηθειών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (Π.Ι.) προκειμένου το Π.Ι. να προχωρήσει στην κατακύρωση του αποτελέσματος του εν λόγω διαγωνισμού. Η βαθμολόγηση των Τεχνικών Προσφορών θα γίνει με βάση τις προδιαγραφές και τα κριτήρια της σχετικής διακήρυξης, όπως αυτά έχουν οριστεί από το Π.Ι.

Η επιτροπή θα συγκροτηθεί μετά από απόφαση του αρμοδίου Τμήματος και έγκριση του Συντονιστικού Συμβουλίου του Π.Ι. Τα μέλη της επιτροπής θα συνάψουν σύμβαση ανάθεσης έργου με το Π.Ι. και για κάθε μέλος προβλέπεται αμοιβή ύψους 4.000 ευρώ. Η διάρκεια του έργου που θα τους ανατεθεί προβλέπεται για διάστημα 40 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης. Τόπος προσφοράς των υπηρεσιών θα είναι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση και λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα συνοδευόμενο από τίτλους σπουδών και κάθε άλλο στοιχείο που κατά την άποψή τους θα βοηθήσει την επιτροπή επιλογής να διαμορφώσει σωστή άποψη για την καταλληλότητά τους.

Οι υποψήφιοι θα κληθούν σε συνέντευξη σε ημερομηνία και ώρα που θα τους ανακοινωθεί.

Οι αιτήσεις θα κατατεθούν ή θα αποσταλούν από 23/11/2006 μέχρι 13/12/2006 στο Πρωτόκολλο του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου στη διεύθυνση:
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ
Μεσογείων 396 (3ος όροφος, πρωτόκολλο)
15342 Αγία Παρασκευή
(με την ένδειξη: Τομέας ΣΕΠ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2.4.1.δ: Έργο: «ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΣΕΠ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ».

Για πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210-6014239,210-6013883 κκ. Ν. Τζανακάκης και Π. Ηλιοπούλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved