ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Διαγωνισμός για την πρόσληψη 333 Γραμματέων - Βοηθών Γραφείου στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Αθήνα 16.11.2017, 15:42

Γενικό διαγωνισμό για την πλήρωση 333 θέσεων Γραμματέων - Βοηθών Γραφείου στην Ευρωπαϊκή Ένωση προκήρυξε η  Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO), το... ΑΣΕΠ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η προθεσμία εγγραφής λήγει στις 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 12 το μεσημέρι, ώρα Κεντρικής Ευρώπης.

Πιό αναλυτικά, η EPSO διοργανώνει γενικό διαγωνισμό βάσει εξετάσεων για την κατάρτιση εφεδρικών πινάκων από τους οποίους τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα μπορούν να προσλαμβάνουν νέα μέλη της δημόσιας διοίκησης ως «γραμματείς/βοηθούς γραφείου» (ομάδα καθηκόντων AST-SC).

Οι θέσεις αφορούν αποφοίτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και της άτυπης βαθμίδας της Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή και με ανάλογη εμπειρία, γνώστες δύο γλωσσών.

Οι προσλήψεις αφορούν δύο βαθμούς: 210 στον βαθμό SC1 και 123 στο βαθμό SC2. Οι υποψήφιοι υποβάλλουν αιτήσεις μόνο για ένα βαθμό. Οι θέσεις στον βαθμό SC2 αφορούν ως επί το πλείστον εργασία στα θεσμικά όργανα της Κοινότητας που εδρεύουν στο Λουξεμβούργο.© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved