ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Θέσεις ωρομισθίων εκπαιδευτικών στα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων (19/1/07)
 


Aθήνα 19.1.2007, 17:52
Την πλήρωση θέσεων ωρομισθίων εκπαιδευτών – εκπαιδευτριών πολλαπλών ειδικοτήτων στα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων της χώρας, προκηρύσσει το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΙΔΕΚΕ), ο εκπαιδευτικός φορέας του υπουργείου Παιδείας που δραστηριοποιείται στη Δια Βίου Εκπαίδευση.

Οι θέσεις, τα απαιτούμενα προσόντα και οι λοιπές προϋποθέσεις συμμετοχής, περιγράφονται αναλυτικά στα συνημμένα αρχεία, στα οποία θα βρείτε επιπλέον και την ειδική αίτηση.

Με την αίτηση υποψηφιότητας συνυποβάλλονται και επικυρωμένα αντίγραφα των αντίστοιχων τίτλων, βεβαιώσεων και πιστοποιητικών, που δήλωσαν οι ενδιαφερόμενοι στη σχετική αίτηση.

Δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται αιτήσεις που αποστέλλονται με FAX ή e-mail καθώς και αιτήσεις χωρίς πλήρη δικαιολογητικά ή αιτήσεις που δεν έχουν χρησιμοποιήσει την προβλεπόμενη έντυπη αίτηση. Επίσης αιτήσεις που έχουν πλέον της μιας επιλογής ΚΕΕ αναγραφόμενη στην ίδια αίτηση ή πολλαπλές αιτήσεις του ιδίου υποψηφίου για διαφορετικά Κ.Ε.Ε.

Τέλος απορρίπτονται αιτήσεις εκπαιδευτών που είναι ήδη ενταγμένοι στη λίστα κατάταξης εκπαιδευτών κάποιου ΚΕΕ, αφού γι’ αυτούς τυχόν μετακινήσεις από ΚΕΕ σε άλλο ΚΕΕ γίνονται με εσωτερικές διαδικασίες και ύστερα από σχετική αίτησή τους.

Οι πρωτότυπες αιτήσεις υποψηφίων υποβάλλονται στο Ι.Δ.ΕΚ.Ε. ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά (Αχαρνών 426 και Κοκκινάκη 17, Αθήνα Τ.Κ. 11143) με καταληκτική προθεσμία παραλαβής των αιτήσεων και των αντίστοιχων δικαιολογητικών έως τις 26/1/2007, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00. Μετά την παραπάνω ημερομηνία ουδεμία αίτηση γίνεται αποδεκτή ούτε και ταχυδρομικά (η ημερομηνία του ταχυδρομείου δεν λαμβάνεται υπόψη).

Πληροφορίες από 10.00 έως 14.00 καθημερινά στο τηλέφωνο 210 25.30.334 & 210 25.84.803. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες για τις προκηρυσσόμενες ειδικότητες αλλά και να προμηθευτούν την αίτηση υποψηφιότητας και από:
- την ιστοσελίδα του ΙΔΕΚΕ www.ideke.edu.gr/kee
- τα γραφεία του ΙΔΕΚΕ, Αχαρνών 426 & Κοκκινάκη 17, 11143 Αθήνα.

 

 2 αρχεία διαθέσιμα για download 
Το έντυπο της αίτησης (αρχείο doc 306 kb)
H αναλυτική πρόσκληση (αρχείο pdf 377 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved