ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Εμπειρογνώμονες ζητά η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα

Proslipsis.gr | Αθήνα 30.7.2021, 23:34

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον διορισμό εξωτερικών εμπειρογνωμόνων ως τακτικών ή αναπληρωματικών μελών του διοικητικού συμβουλίου επανεξέτασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (Φρανκφούρτη, Γερμανία), εξέδωσε η τελευταία.

Τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου επανεξέτασης επιλέγονται μεταξύ προσώπων που διαθέτουν εγνωσμένο κύρος, καθώς και αποδεδειγμένο και αρκούντως υψηλού επιπέδου ιστορικό συναφών γνώσεων και επαγγελματικής πείρας, περιλαμβανομένης της εποπτικής πείρας, στους τομείς των τραπεζικών και λοιπών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου επανεξέτασης δεν επιτρέπεται να είναι ταυτόχρονα μέλη του προσωπικού της ΕΚΤ, αρμόδιων αρχών ή άλλων εθνικών ή ενωσιακών θεσμικών οργάνων, φορέων, υπηρεσιών και οργανισμών που συμμετέχουν στην άσκηση των καθηκόντων τα οποία ανατίθενται στην ΕΚΤ με τον κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 1024/2013. Πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμα για να αποφαίνονται επί αιτημάτων επανεξέτασης αποφάσεων της ΕΚΤ.

Υποψηφιότητες υποβάλλονται μέχρι την 24η Αυγούστου 2021.

Η πρόσκληση δημοσιεύεται στην Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, τεύχος C 290 A. 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved