ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Θέση Γραμματέα στο Γενικό Δικαστήριο της ΕΕ

Proslipsis.gr | Αθήνα 16.01.2023, 23:25

Το Γενικό Δικαστήριο, ένα από τα δύο δικαιοδοτικά όργανα που αποτελούν το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα προσλάβει Γραμματέα. 

Η αποστολή του Δικαστηρίου συνίσταται κυρίως στον έλεγχο της νομιμότητας των πράξεων των θεσμικών και άλλων οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ως εκ τούτου, οι υποθέσεις που υποβάλλονται στην κρίση του Γενικού Δικαστηρίου αντανακλούν τις δραστηριότητες των εν λόγω θεσμικών και άλλων οργάνων. 
Επιπλέον, έχει προταθεί η επέκταση των αρμοδιοτήτων του Γενικού Δικαστηρίου ώστε να καταλαμβάνουν αιτήσεις προδικαστικής αποφάσεως του άρθρου 267 της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ορισμένους συγκεκριμένους τομείς.

Το Γενικό Δικαστήριο θα προβεί προσεχώς, σύμφωνα με το άρθρο 254, τέταρτο εδάφιο, της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και με το άρθρο 32 του Κανονισμού Διαδικασίας του Γενικού Δικαστηρίου, στον διορισμό του Γραμματέα του.

Ο διορισμός αυτός θα γίνει για διάστημα έξι ετών από την ημερομηνία αναλήψεως καθηκόντων, η οποία αναμένεται να λάβει χώρα κατά προτίμηση την 1η Μαΐου 2023.

Οι υποψηφιότητες για τη θέση αυτή πρέπει να περιέλθουν στη γραμματεία του Προέδρου του Γενικού Δικαστηρίου, αποκλειστικώς και μόνον με ηλεκτρονικό μήνυμα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Secretariat_President-Tribunal@curia.europa.eu, το αργότερο μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου 2023.

Η πρόσκληση δημοσιεύεται στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τεύχος C 14 A|2023.

* Κατεβάστε την πρόσκληση.
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/PDF/?uri=OJ:C:2023:014A:FULL&from=EL
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved