ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Προκήρυξη για 144 φύλακες σε καταστήματα κράτησης (23/9/08)
 


Αθήνα 23.9.2008, 10:34
Την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 144 θέσεων προσωπικού (άνδρες και γυναίκες) του κλάδου ΔΕ φύλαξης των καταστημάτων κράτησης της χώρας προκηρύσσει το υπουργείο Δικαιοσύνης (προκήρυξη και αίτηση παρακάτω στα συνημμένα).

Η ημερομηνία υποβολής της αίτησης - υπεύθυνης δήλωσης αρχίζει από 23 Σεπτεμβρίου 2008 και στις 7 Οκτωβρίου 2008.

Από το σύνολο των θέσεων ποσοστό 20% καλύπτονται από πολύτεκνους και τέκνα πολυτέκνων και ποσοστό 10% από γονείς με τρία τέκνα και τέκνα αυτών.

Οι υποψήφιοι πρέπει:
1. Nα είναι Έλληνες πολίτες. Για όσους έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση θα πρέπει να έχει παρέλθει ένα τουλάχιστον έτος από την απόκτησή της, μέχρι την ημερομηνία λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.
Εξαίρεση: Δικαιούνται να είναι υποψήφιοι και πολίτες των κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Για τους πολίτες αυτούς απαιτείται η γνώση της Ελληνικής Γλώσσας σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων
του οικείου κλάδου, η οποία αποδεικνύεται με πιστοποιητικό Ελληνομάθειας του Β΄ επιπέδου, που χορηγείται από το Κέντρο Ελληνικής γλώσσας, τηλ.: 2310-459101/5 και (210-3636549. Επίσης, αποδεικνύεται με αντίστοιχο πιστοποιητικό του Σχολείου της Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτελείου
Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Πανεπιστημιούπολη, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54006, τηλ. : 2310-997571-72-76) το οποίο χορηγείται ύστερα από σχετική εξέταση του υποψηφίου ή από άλλη σχολή ή σχολείο Ελληνικής Γλώσσας.
Δικαιούνται, επίσης, να είναι υποψήφιοι και όσοι απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση αλλά δεν έχει παρέλθει έτος από την απόκτησή της, εφόσον, μέχρι την απόκτησή της, ήταν υπήκοοι κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.
2. Να είναι απόφοιτοι:
- Eνιαίου Λυκείου ή
- Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή
- Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή
- Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή
- Πτυχίου Β΄ κύκλου σπουδών Τ.Ε.Ε. ή
άλλου ισότιμου τίτλου σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.
3. Να έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 1976 έως 1987.
4. Να έχουν υγεία και φυσική καταλληλότητα, υψηλό βαθμό ετοιμότητας ψυχραιμίας και αντίληψης, προσόντα τα οποία διαπιστώνονται από τις αρμόδιες Επιτροπές, που συγκροτούνται με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης.
5. Να έχουν ανάστημα (χωρίς υποδήματα) οι μεν άνδρες τουλάχιστον ενός μέτρου και εβδομήντα εκατοστών (1,70), οι δε γυναίκες τουλάχιστον ενός μέτρου και εξήντα εκατοστών (1,60).
6. Να είναι ποινικά εντάξει.
7. Οι άνδρες μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Δεν απαιτείται εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων για τους πολίτες κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, για τους οποίους δεν προβλέπεται στη χώρα τους τέτοιο κώλυμα.

Τα παραπάνω πρέπει να συντρέχουν τόσο κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, όσο και κατά το χρόνο του διορισμού. Το ανώτατο όριο ηλικίας διορισμού πρέπει να συντρέχει κατά το
χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής.

Οι υποψήφιοι που έχουν τα νόμιμα προσόντα πρέπει να υποβάλουν ή να
ταχυδρομήσουν με απόδειξη στο υπουργείο Δικαιοσύνης (Τμήμα Διοίκησης Προσωπικού της Διεύθυνσης Διοίκησης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού, Μεσογείων 96, Τ.Κ. 11527 – Αθήνα) τη σχετική αίτηση - υπεύθυνη δήλωση έως 7 Οκτωβρίου 2008.

* Στα συνημμένα αρχεία θα βρείτε προκήρυξη και αίτηση.

 

 

 2 αρχεία διαθέσιμα για download 
H αίτηση (αρχείο pdf 115 kb)
H προκήρυξη (αρχείο pdf 216 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved