ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΕΕ και Διεθνείς Οργανισμούς Επιστροφή    
Αποσπάσεις εκπαιδευτικών στο εξωτερικό 5.11.08
 


Αθήνα 5.11.2008, 22:54
Με επείγουσα εγκύκλιό του το υπουργείο Παιδείας απευθύνει πρόσκληση στους εκπαιδευτικούς που θέλουν να αποσπαστούν σε σε σχολικές μονάδες και σε γραφεία συντονιστών εκπαίδευσης του εξωτερικού.

Όσοι από τους δημόσιους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης επιθυμούν να αποσπαστούν σε σχολικές μονάδες και σε γραφεία Σ.Ε. του εξωτερικού από το σχολικό έτος 2009-2010, πρέπει να υποβάλουν αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέσω των διευθύνσεων και γραφείων εκπαίδευσης όπου ανήκουν οργανικά, μέχρι 21 Νοεμβρίου 2008 (λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία που πρωτοκολλήθηκε η αίτηση στην αρμόδια Διέυθυνση ή στο Γραφείο Εκπαίδευσης ή στο γραφείο Σ.Ε. εξωτερικού).

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την εγκύκλιο.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
H εγκύκλιος (αρχείο pdf 333 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved