ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις Ιατρών Επιστροφή    
Θέσεις Ιατρών του κλάδου ΕΣΥ στο ΕΚΑΒ

Proslipsis.gr | Αθήνα 13.7.2020, 21:08

Το υπουργείο Υγείας καλεί Ιατρούς του κλάδου ΕΣΥ, πλην των Συντονιστών Διευθυντών, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για απασχόληση στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ, για τη διαχείριση σε 24ωρη καθημερινή βάση των εισαγωγών και εν γένει των ασθενών στις κλίνες ΜΕΘ. 

Οι ενδιαφερόμενοι -κατά προτίμηση υπηρετούντες ήδη σε ΜΕΘ- δηλώνουν επιθυμία απασχόλησης στο ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ με την αποστολή σύντομου βιογραφικού σημειώματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση kepy.meth@ekab.gr μέχρι την 31.07.2020. Εν συνεχεία θα κληθούν κατά σειρά προτεραιότητας για προσωπική συνέντευξη. 

Η εκπαίδευση όσων ιατρών επιλεγούν για την Ιατρική ομάδα διαχείρισης των ασθενών στις κλίνες ΜΕΘ από το ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ (Τέρμα οδού Υγείας, Αθήνα). Η συμμετοχή τους στην 24ωρη επιχειρησιακή λειτουργία του Κέντρου θα αρχίσει με το πέρας της εκπαίδευσης. 

Για την απασχόλησή τους στο ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ οι ιατροί αμείβονται σύμφωνα από τον προϋπολογισμό του ΕΚΑΒ.

Επισημαίνεται ότι οι εφημερίες που πραγματοποιούν οι ιατροί του ΕΣΥ στο πλαίσιο της 24ωρης λειτουργίας του ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ, δεν συνυπολογίζονται στον αριθμό εφημεριών της οργανικής τους θέσης.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι ιατροί θα απευθύνονται στο Αυτοτελές Τμήμα Επιχειρήσεων Υγείας του ΕΚΑΒ, ( κ. Α. Κατερινόπουλος, 2132143217). 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved