ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις μελών ΔΕΠ σε Πανεπιστήμια Επιστροφή    
Θέσεις μελών ΔΕΠ σε Πανεπιστήμια

Proslipsis.gr | Αθήνα 14.3.2018, 19:43

Στην παρούσα υποκατηγορία η Proslipsis δημοσιεύει τις εγκρίσεις* των πρυτάνεων των Πανεπιστημίων (παλαιότερα οι εγκρίσεις γίνονταν από το υπουργείο Παιδείας) για την πλήρωση θέσεων Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) στα Πανεπιστήμια της χώρας, όπως αυτές δημοσιεύονται στο τεύχος Γ' της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

Ακολούθως, τα αντίστοιχα εκπαιδευτικά ιδρύματα εκδίδουν προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος με προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων διάρκειας 60 ημερών. 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην Γραμματεία του αντίστοιχου τμήματος ή τομέα του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Τις θέσεις, όταν πλέον προκηρύσσονται από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, μπορείτε να τις δείτε στον δικτυακό τόπο του υπουργείου Παιδείας https://apella.minedu.gov.gr.

* Η Proslipsis διαθέτει αρχείο θέσεων ΔΕΠ από το 2006 μέχρι σήμερα.

 


 ΟΙ  ΘΕΣΕΙΣ 
Ανακοινώσεις ενδέχεται να προστίθενται μέχρι και ώρα 24:00.


Δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ Γ' αρ. 248/9 Μαρτίου 2018
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Μία θέση Καθηγητή του Tμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία, με γνωστικό αντικείμενο «Διπλωματία και Διεθνής Οργάνωση».

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Μία θέση Καθηγητή του Tμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία, με γνωστικό αντικείμενο «Δημόσιες Πολιτικές». Proslipsis.gr

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Μία θέση Καθηγητή του Tμήματος Φιλολογίας στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία, με γνωστικό αντικείμενο «Γλωσσολογία». Proslipsis.gr

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Μία θέση Καθηγητή του Tμήματος Οικονομικών Επιστημών στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία, με γνωστικό αντικείμενο «Επιχειρηματικότητα και Αειφόρος Ανάπτυξη».

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Μία θέση Καθηγητή του Tμήματος Θεατρικών Σπουδών στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία, με γνωστικό αντικείμενο «Χορός: Κοινωνία, θεωρία και επιτελεστικότητα».

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Μία θέση Καθηγητή του Tμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία, με γνωστικό αντικείμενο «Ενάλια Αρχαιολογία».


Δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ Γ' αρ. 248/9 Μαρτίου 2018
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Μία θέση Καθηγητή του τμήματος Φιλολογίας στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία, με γνωστικό αντικείμενο «Αρχαία Ελληνική Φιλολογία: Ιστοριογραφία».

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Μία θέση Καθηγητή του τμήματος Νοσηλευτικής στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία, με γνωστικό αντικείμενο «Κλινική Νοσηλευτική με έμφαση στην Επείγουσα Φροντίδα Υγείας». Proslipsis.gr

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Μία θέση Καθηγητή του τμήματος ΟικονομικώνΕπιστημών στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία, με γνωστικό αντικείμενο «Οικονομική Ανάλυση».

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Μία θέση Καθηγητή του τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρiσης Αθλητισμού στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με θητεία, με γνωστικό αντικείμενο «Διοίκηση αθλητικών και ολυμπιακών οργανισμών».
oslipsis.gr


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved